HomefogadasKosárlabda Fogadás

Kosárlabda Fogadás

Kosárlabda Fogadás

Habár közelről sem olyan népszerű, mint a labdarúgás, a kosárlabda mégis jelentős tényezőnek számít a sportfogadás világában. A nívósabb bajnokságokat óriási nézettség övezi, és ilyenkor az embernek óhatatlanul is megjön a kedve a fogdáshoz, még akkor is, ha ezt csupán az izgalmak növeléséért teszi. A netes bukmékerek egymással versengve szélesítik a portfóliójukat különböző országok helyi bajnokságaival, és az idők során a háromesélyes tippeken túl további fogadás típusokkal bővítették a lehetőségek tárházát.

Habár hazánk csapatának csak nemzetközi mérkőzéseken szoktuk viszont látni, a kosár fogadás világába így is érdemes belekóstolni. Élő fogadás, élő közvetítés várja a sportág szerelmeseit, míg az állandóan mozgásban lévők a mobiljukat segítségül hívva tehetik meg tétjeiket. Emellett a netes fogadóirodák külön bónuszokat és akciókat rendeltek a kosárhoz, melyeket kiaknázva visszanyerheted a pénzed egy nagyobb bukta után, vagy növelheted az összetett szelvény szorzóját.

Fogadási típusok és stratégiák

A kosár esetében sajnos távolról sincs annyi fogadási lehetőség, mint a foci esetében. Míg utóbbinál a piros lapok és szögletek számától kezdve a lőtt gólok számán át a szabadrúgásokig szinte mindent meg lehet tippelni, addig a kosárnál szerényebb listáról lehet csak választani. Sokan nem is merészkednek túl a mérkőzés kimenetelét megjósoló háromesélyes táblázatnál, pedig igazság szerint lenne miből választani. Megtippelheted például, hogy a mérkőzésen dobott pontok száma meghaladja-e az előre megadott értéket (ezt más néven over/under fogadásnak hívjuk), de vannak, akik kísérletet tesznek a négy negyed alatt dobott pontok eltalálására, vagy az adott negyed nyertes meghatározására is. A mérkőzés korai szakaszának izgalmait emelhetjük azzal, ha arra fogadunk, hogy a két csapat közül ki éri el a 20 pontot. Végezetül nem hagyhatjuk szó nélkül a hendikepes fogadást, amit pont azoknak találtak ki, akik túlzottan biztosak a dolgukba. Ilyenkor valamelyik csapat pontszámát némi elméleti előnnyel kipótolják, így egyenlítve ki az esélyeket.

Különböző labdatípusok amik biztos szerepelni fognak a nyári olimpián

Bajnokságok

Azok, akik kicsit is belemerültek a kosárlabda világába, kapásból négy-öt nemzetközi bajnokságot is fel tudnak sorolni. NBA, Euro Liga, ABA liga, VTB United Liga és így tovább. A netes bukméker oldalakon pedig mindez megtalálható, méghozzá részletekbe menően. Az egyes országok házi tornái pedig még tovább színesítik a felhozatalt. A fogadó oldalak jellemzően csak az első osztálybeli csapatok mérkőzéseit emelik be a kínálatába, viszont ezt extra fogadási lehetőségekkel ellensúlyozzák, melyek keretein belül például a csoportgyőztesekre vagy kupagyőztesekre is tehetsz pénzt. A kosárlabda másik nagy előnye, hogy a focival ellentétben itt sokkal nagyobb figyelem övezi a női tornákat, amelyek rendszeresen bekerülnek az élő fogadások közé.

Ajánlott bukmékerek

Habár elméletben a kosárlabda fogadás roppant kiterjedt tud lenni, igazából minden az internetes sportfogadói irodáktól függ. Van, ahol csak a háromesélyes végkimenetelre lehet fogadni, míg máshol a Fülöp-szigeteket is beveszik a felhozatalba. A keresés megkönnyítésére összegyűjtöttünk három ígéretes jelöltet.

bet365

bet365-logoA bet365 egy angliai székhelyű cég, amely bukmékeri tevékenységéért számtalan díjat söpört be, és az 50 legbefolyásosabb játékoldal között tartják számon. Habár nemzetközi hírnevét mindenhol elismerik, hazánkban időről időre letiltják a közösség hozzáférését. Kosár tekintetében mégis páratlan a felhozataluk. Férfi és női bajnokságok, hendikep fogadás és speciális kategóriák. Az Olasz Szuperligától kezdve a Német Bundesligáig szinte minden megtalálható, egyedül Magyar tornát hiányoljuk. A kosár egyébként az élő fogadások közé is bekerült, fogadási fajták közt pedig a mérkőzés győztes, az 1. negyed és 1. félidős kategóriák kerültek be.

winmasters

winmasters-logoA winmasters viszonylag frissnek számít a sportfogadás porondján, ám ennek ellenére rövid idő alatt hatalmas népszerűségre tett szert. Az oldal nemcsak, hogy elérhető magyar nyelven is, de roppant felhasználóbarát dizájnnal látták el, így az új tagok számára sem fog gondot okozni az eligazodás. Az élő fogadásokat – melyek közt a kosár is helyet kapott – egy naptárba szedték, a múltbéli meccsek statisztikái pedig egy külön menüben kaptak helyet. A kosár egyébként a második legnépszerűbb sportág a winmasters oldalán, nem sokkal lemaradva a foci mögött. A nemzetközi eseményeken túl 23 ország bajnokságainál teheted pénzzé a megérzéseid, ami szintén lenyűgöző szám. Magyarország ugyan nincs köztük, viszont Dánia, Brazília és Svájc igen.

Sportingbet

sportingbet-logoA Sportingbet szintén egy angliai székhelyű cég, amelynél összesen 23 sportágra lehet fogadni. Bár az oldal nem kimondottan nevezhető felhasználóbarátnak, a statisztikák szerelmesei itt biztos megtalálják a számításukat, lévén rengeteg információt zsúfoltak össze egy helyre. A Sportingbet ettől eltekintve számos előnyös lehetőséggel várja a játékosokat, mint például az idő előtti kifizetéssel. Továbblépve a kosárra, megdöbbentően sok fajta fogadást lehet tenni. Akad itt hendikep negyedekre lebontva, fogadás összes pontra, félidős pontszámok és over-under tipp. Akik szeretnek részletekbe menő fogadást tenni a kosárra, azoknak kifejezetten ajánljuk a Sportingbet-et.

https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/kosarlabda-kep.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/kosarlabda-kep.png" width="250" height="250" alt="Kosárlabda Fogadás">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/labda-fajtak.png" alt="Különböző labdatípusok amik biztos szerepelni fognak a nyári olimpián" width="718" height="327" class="aligncenter size-full wp-image-389" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/labda-fajtak.png 718w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/labda-fajtak-180x82.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/labda-fajtak-300x137.png 300w" sizes="(max-width: 718px) 100vw, 718px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/bet365-logo-300x174.png" alt="bet365-logo" width="300" height="174" class="alignright size-medium wp-image-45" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/bet365-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/bet365-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/bet365-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/winmasters-logo-300x174.png" alt="winmasters-logo" width="300" height="174" class="alignright size-medium wp-image-58" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/winmasters-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/winmasters-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/winmasters-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/sportingbet-logo-300x174.png" alt="sportingbet-logo" width="300" height="174" class="alignright size-medium wp-image-53" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/sportingbet-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/sportingbet-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/sportingbet-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />