Skip to content

iSoftBet Online Kaszinós Játékok

isoftbet-logo

Az iSoftBet alapjában véve online és mobilos játékokat gyárt. A luxemburgi és londoni kirendeltséggel rendelkező vállalat termékei nagyon népszerűek a szép grafikájuknak és a problémamentes működésüknek köszönhetően. Az iSoftBet kínálatában kaszinó– és táblajátékok (pl. rulett, punto banco, blackjack, póker) is akadnak. A cég dinamikusan fejlődik, ennek köszönhetően pedig egyre több lehetőség közül választhatnak a rajongók. Jelenleg ez az egyik legnagyobb kínálattal rendelkező szolgáltató. A vállalat már 2010 óta van a piacon, ezért a fejlesztői nagy tapasztalattal rendelkeznek. Az iSoftBet játékaival a magyarországi kaszinókban is lehet találkozni. A cég termékei majd 20 országban rendelkeznek licensszel, mivel minden szempontból megfelelnek a minőségi elvárásoknak. Ez azt jelenti, hogy okvetlenül érdemes velük próbát tenni!

iSoftBet nyerőgépek

Mint már említettük, az iSoftBet kaszinós játékai között nyerőgépek is vannak. (Jobban mondva a kínálat legnagyobb részét ezek teszik ki.) A listában több olyan szlot is felbukkan, ami filmes vagy tévésorozatos témát dolgoz fel, de természetesen másféle termékek is akadnak a készletben. A nyerőgépek mobilon, tableten és asztali gépen is kiválóan futnak. Mivel az iSoftBet fontosnak tartja a folyamatos fejlődést, ezért a szlotok is egyre szebbé és hatékonyabbá válnak. Az RTP (Return to Player) szempontjából az iSoftBet nyerőgépei általánosságban véve a középmezőnyben helyezkednek el, de nagy lehet közöttük a szórás. A szlotok használata biztonságos. A Feeling Lucky csapata ezúttal is három nyerőgépet tesztelt le a kínálatból.

Hot Shots

hot-shots-isoftbet-nyerőgépA Hot Shots egy olyan mókás, focis szlot, amely öt hengerrel és 243 nyerővonallal rendelkezik. A játék esetében a legkisebb tét 25 Ft, a legnagyobb pedig 7.500 Ft lehet. A nyerőgépen van Wild és Scatter szimbólum is. A tárcsákon focimezbe öltözött kutya, csirke és medve látszik. A játék alatt folyamatosan szól a szurkolói zene, úgyhogy a pörgetés nagyon élvezetes. Nyerés esetén hanghatás hallható, illetve animáció látható a nyerőgépen. A Hot Shots esetében a grafikára egyáltalán nem lehet panasz. A nyerőgép modern kinézettel rendelkezik, illetve nem akadozik a használat közben.

Ghost N’ Cold

ghost-n-cold-isoftbet-nyerőgépKísértetiesen jó ez a nyerőgép! A tárcsákon gonosz boszorkányok, halottak, talizmánok és egyéb rejtélyes tárgyak látszanak, mialatt hátborzongató zene szól. Nyerő pörgetés esetén pedig furcsa effektek ijesztgetik a játékosokat… Ennek tükrében tehát a Ghost N’ Cold nevű játékot csak azoknak ajánljuk, akik nem ijednek meg az árnyékuktól. A sok nyerővonalas, öthengeres szlot szintén szép grafikával rendelkezik. Wild és Bonus szimbólum is található a gépen, illetve lehet még nyerni ingyenes pörgetéseket. Érdemes tehát kipróbálni a játékgépet abban az esetben, ha valaki szereti a hátborzongatóan jó meglepetéseket!

The Golden Rat

the-golden-rat-isoftbet-nyerőgépA The Golden Rat nevű játék az ázsiai kultúrát idézi meg. A tárcsákon színes, részletesen kidolgozott tárgyak pörögnek, illetve távol-keleti zene szól a pörgetések alatt. A játékosok két bónuszfordulót kaphatnak, valamint ingyenes pörgetésekre tehetnek szert. A gyönyörű grafika még egy érvet jelent a szlot kipróbálása mellett. A cél az, hogy minél több pénzeszsák gyűljön össze, és ezáltal hatalmasra hízzon a nyeremény. A The Golden Rat nevű szlot egyébként a népszerű Fortune Pig nyerőgép ötletére épül, úgyhogy várhatóan nagyon kedvelt lesz a játékosok körében.

Online kaszinók iSoftBet nyerőgépekkel

Az iSoftBet nyerőgépeivel magyar viszonylatban a Vegas.hu weboldalon lehet találkozni. Majdnem 50-féle játékgép van a kínálatban, ezért mindenki meg fogja találni a kedvére valót. A fent felsorolt szlotokon kívül érdemes még vetni egy pillantást a Pinata & Fiesta, az Aztec Gold és a Cash Camel nevű játékokra, mert ezek is nagyon élvezetesek. Remélhetőleg nagy nyeremények ütik a markukat azoknak, akik próbára teszik az iSoftBet nyerőgépeit az online kaszinókban igénybe vehető bónuszok segítségével!