Ugrás a tartalomra

Kockás online nyerőgépek

A kockás nyerőgépek közismerten nagy népszerűségnek örvendenek a szerencsejátékok szerelmesei körében, ezért sokan szeretnék őket kipróbálni. Ha Te is ebbe a táborba tartozol, akkor olvasd el ezt a cikket, hogy bővebb információhoz juss a kockás online nyerőgépekkel kapcsolatban. A Feeling Lucky csapata ezeket a szlotokat is tesztelte. Kockás nyerőgépes játékokat egyedül egy legálisan működő, magyar online kaszinóban találtunk. A Vegas.hu felületén jelenleg négyféle szlot közül lehet választani. A kockás téma általában gyümölcsökkel van kombinálva. A nyerőgépek kipróbálása sok izgalmat tartogat magában, ezért érdemes minél hamarabb regisztrálnod magadat és belépned az online kaszinó felületére.

Ingyenes kockás nyerőgépes játékok

A kockás nyerőgépes játékok ingyenes formában is tesztelhetők, amennyiben regisztrálsz a Vegas.hu oldalon. Szerencsére azonosítás nem szükséges ahhoz, hogy elkezdhess játszani. Mivel a honlapon rengeteg nyerőgép található, ezért nem érdemes egytől egyig végignézned az összeset. A keresőbe írd be az angol dice (kocka) szót, és rövid időn belül meg fognak jelenni a kockás nyerőgépes játékok. Ezt követően pedig csak rá kell kattintanod az Ingyenes Játék feliratra, és már kezdődhet is a pörgetés! (Persze a díjmentes játék esetén sajnos a nyereményedet nem fogod megkapni.) A négy darab, kockás nyerőgép közül háromnak a leírását olvashatod lentebb.

Super Dice

super-dice-kockás-nyerőgépA Super Dice a nevéhez hűen egy szuper játék. A három soron és a három tárcsán gyümölcsök és kockák pörögnek. A nyerőgépen 5 nyerővonal található. Abban az esetben nyerhetsz, ha három ugyanolyan szimbólumot pörgetsz ki egy vonalon belül. A bónuszjáték során pedig a kockák segítségével tehetsz szert egy kis pluszra… A Tart gomb segítségével pedig megállíthatod az egyes tárcsákat. A “Cash Unlimited” nevű bónusznak köszönhetően megnyerheted a kockás nyerőgép melletti órán szereplő összeget, ha egyszerre három darab órás szimbólumot pörgetsz ki a tárcsákon. Említést kell még tennünk a kockadobásos Bónuszról, amelynek keretén belül a Stop gombot kell megnyomnod a kocka eldobásához. Annyi ingyenes pörgetést nyersz, ahányat dobtál. A Super Dice a felsoroltakon kívül még sok más funkcióval is rendelkezik, ezért érdemes kipróbálnod, ha szereted a kockás nyerőgépeket!

Dice & Roll

dice-and-roll-kockás-nyerőgépA Dice & Roll nevű szlot öt darab hengerrel, illetve három sorral rendelkezik. Tíz darab fix nyerővonal található a játékban. A szloton egy darab Wild és egy darab Scatter mező van. A nyerővonalak balról jobbra fizetnek. Az előző nyerőgéphez hasonlóan itt is főleg gyümölcsök és dobókockák pörögnek a hengereken. A Dice & Roll nevű szlotot egyébként az EGT készítette. A pörgetések előtt meg kell adnod a tétjeidet. A kockás nyerőgép probléma nélkül működött a tesztünk során. Élményt jelent a vele való játék, úgyhogy ezt is érdemes előbb-utóbb kipróbálnod…

Double Dice

double-dice-kockás-nyerőgépA Double Dice nevű játék akkor fogja elnyerni a tetszésedet, ha szereted a klasszikus kinézetű szlotokat. A nagy nyeremények megszerzésében most is a gyümölcsök és a dobókockák sietnek a segítségedre. Az a cél, hogy három azonos szimbólumot gyűjts ki a pörgetések segítségével. A 3×3-as szloton összesen 5 nyerővonal található. Dupla vagy Semmi funkció is van a szloton. A csillagos, órás és kockás kombinációk tartása is lehetséges a pörgetés során. Ha három kockás szimbólumot pörgetsz ki szétszórva a tárcsákon, akkor dobhatsz a nyerőgép melletti kockákkal és ingyenes pörgetéseket nyerhetsz.

Kockás nyerőgépezés valódi pénzért

Szerencsére akkor is elérheted a célodat, ha valódi pénzt szeretnél nyerni a gépezés segítségével. A Vegas.hu-n többféle bónusz is elérhető számodra, úgyhogy nézz utána annak, hogy milyen feltételekkel igényelhetsz kedvezményeket. Az sem baj, ha már regisztrálva vagy, mert ilyenkor is részt vehetsz bizonyos promóciókban. Időről időre szoktak lenni új ajánlatok, ezért érdemes néha visszanézned az oldalra. A kockás nyerőgépek mellett persze mást is kipróbálhatsz, ha ki szeretnéd deríteni, hogy aznap Rád mosolyog-e a szerencse vagy sem.