Skip to content

BetClic Bónusz Kód és Promóció

BetClic

A BetClic virtuális szerencsejáték barlangja minden szempontból kielégíti az ember igényeit. Amellett, hogy egy helyen megtalálható a sportfogadás, kaszinó és póker, az oldal külön akciókkal és promóciókkal készült mindegyik szekcióhoz. A fogadók kihasználhatják a kártérítési ajánlatokat, mellyel az első tippjüket a rendszer visszafizeti, amennyiben az nem az elvárások szerint alakul. A kaszinót kedvelők kiélvezhetik az exkluzív üdvözlőbónuszt, arról nem is beszélve, hogy a BetClic külön naptárba foglalta a nekik szóló ajánlatokat. Minden szerdán ingyen pörgetés várja a játékosokat, csütörtökön, szombaton és vasárnap pedig kiemelt befizetési akciót rendeznek. A póker is hasonlóan eseménydús: amellett, hogy a frissen regisztrált tagok fix pénzjutalmat kapnak, az oldal számtalan freeroll versenyt és egyedi Twister és Speed Poker játéktípust tartogat, melyek alaposan felkavarják a szabályokat.

Ez a szerencsejátékoldal jelenleg nem rendelkezik legális működési engedéllyel Magyarországon. Emiatt a hazai közönség számára illegálisnak minősül az oldalra való regisztráció.

Fogadás bónusz kódok és promóciók

Cashback bónusz első és mobilos fogadásra

Az üdvözlőbónusz keretében a frissen regisztrált tagok első fogadására külön védelem vonatkozik. Amennyiben nem jön be a számításod, a rendszer 17 000 Ft-ig visszafizeti a pénzed, melyet máshol felhasználhatsz. Hasonló ajánlat érvényes a mobilról történő fogadásokra, amire 3000 Ft értékű cashback vonatkozik.

Akár 100%-os fogadási bónusz a többtalálatos szelvényekkel

A BetClic további szorzókkal jutalmazza azokat, akik legalább 5-ös kombinált szelvényt használnak a Multi+ logóval ellátott sporteseményeknél. Minél több tételből áll a fogadás, annál nagyobb százalék érvényesül.

Kaszinó bónusz kódok és promóciók

Üdvözlő bónusz minden új kaszinós játékosnak

Az újonnan regisztrált játékosoknak felkínált akció keretében a kaszinós szekcióba befizetett összeged a BetClic most megduplázza. Ehhez nem kell mást tenned, mint létrehozni egy profilt, majd pedig a befizetés menüből elvégezni az első átutalásod. Az ajánlattal legfeljebb 60 000 Ft igényelhető.

Póker bónusz kódok és promóciók

€11 ingyen, és 200%-os nyitó befizetés a BetClic pókerasztalainál

A pókert kedvelők több szempontból is profitálhatnak a csatlakozásból: az első pénzes átutalás értékét megtriplázzák, és emellé még €11-t jóváírnak. Az ajándékeső azonban még nem áll meg, hiszen az újoncok kapnak két freeroll belépőt és 20 jutalompontot.