Skip to content

bwin Bónusz Kód és Promóció

bwin

A bwin egy internetes sportfogadási, kaszinó és póker oldal, amely kiemelkedő lehetőségeket kíván a szerencsejáték szerelmeseinek. Az oldal alapvetően bukmékerként funkcionál, ettől függetlenül a másik két lehetőségre is kellő hangsúlyt fektet. A bwin 41 különböző sportágra enged fogadni, ezek közt megtalálható alabdarúgás, úszás, kézilabda, baseball és autóverseny is, sőt az élő fogadás is a palettára került. Bónuszok tekintetében az oldal ugyan nem tud felmutatni egy bőséges felhozatalt, ám a fogadóknak tartogatott 10%-os cashback nyereményjáték biztosan sokakat kárpótolhat, hiszen itt minél többet költesz, annál többet nyerhetsz.

Ez a szerencsejátékoldal jelenleg nem rendelkezik legális működési engedéllyel Magyarországon. Emiatt a hazai közönség számára illegálisnak minősül az oldalra való regisztráció.

Fogadás bónusz kódok és promóciók

Akár 17 500 Ft értékű ingyen fogadási tét minden nap

Azok az elhivatott sport fanatikusok, akik hajlandóak minden nap legalább 3 500 Ft értékben fogadni legalább 2,5 szorzójú eseményekre, kiemelt figyelmet élveznek a bwin oldalán, ugyanis lehetőségük nyílik megütni a naponta kisorsolt ingyen fogadási tétet, amely a feltett összeg 10%-át teszi ki. Az így megszerezhető legkisebb összeg 350 Ft, ám ha igazán sokat költesz, akkor akkor az sincs kizárva, hogy a nap végén 17 500 Ft értékű ingyen fogadási tétet írnak jóvá neked.