Skip to content

EuroMania Bónusz Kód és Promóció

EuroMania

Az EuroMania egy internetes szerencsejáték oldal, amely csak és kizárólag kaszinós játékokra specializálódott. Megtalálható itt mindenféle nyerőgép, blackjack, rulett, videópóker de még az élő póker is, ahol videókapcsolaton keresztül igazi krupié ellen lehet játszani. Több, mint 150 játék közül lehet választani, és az ingyen játékra is lehetőség nyílik. Az EuroMania egyik legnagyobb erőssége mégis az akciós ajánlataiban rejlik. Az oldal egy ötször ismétlődő befizetési bónusszal várja a frissen csatlakozott tagokat. Sőt, pusztán a regisztráció mellé is járnak ingyen pörgetésre szóló jegyek. Emellett szót érdemel még az EuroMania VIP rendszere is. Pusztán azzal, hogy pénzben játszol pontokat érsz el, amellyel casback ajánlatokat és fix ajándékokat válthatsz ki.

Ez a szerencsejátékoldal jelenleg nem rendelkezik legális működési engedéllyel Magyarországon. Emiatt a hazai közönség számára illegálisnak minősül az oldalra való regisztráció.

Kaszinó bónusz kódok és promóciók

Ötszörös befizetési bónusz az EuroMania-val

Az EuroMania-val az első öt befizetés mellé bevethetsz egy exkluzív kódot, melynek hatására az átutalt összeg többszörösét írják jóvá. A plafon minden egyes alkalommal €100, vagyis a megfelelő összeg átutalásával akár €500 bónuszra is szert tehetsz.

Ingyen jegyek az első befizetések mellé

Amellett, hogy az EuroMania üdvözlő bónusza megsokszorozza a kezdőtőkéd, még igyen játékra feljogosító jegyet is adnak. Vesd be a kupont, és akár 30-75 jegyet fogsz kapni, melynek segítségével pénzköltés nélkül nyerhetsz a játékokban.