Skip to content

PokerStars Bónusz Kód és Promóció

PokerStars

A PokerStars neve sokakat megtéveszthet, ugyanis a szerencsejáték oldal a póker mellett kaszinózásnak és a sportfogadásnak is teret enged. Ráadásul mindhármat elérheted az asztali kliensen keresztül. Emellett kiemelnénk, hogy az oldal tárt karokkal vár mindenkit, hiszen a regisztráció teljes mértékben ingyenes. A profilod létrehozásához pedig néhány személyes adaton túl nem követeli meg a befizetés azonnal rendezését. Ettől függetlenül az oldal különböző módon igyekszik játékra csábítani az embereket. A kaszinó esetében egy speciális promó kóddal jelentős bónuszt kapsz az első befizetés mellé. Ha pedig a pókert választod, akkor a számlafeltöltést követően minden nap más és más ajándékot kapsz, egy teljes hétig.

Ez a szerencsejátékoldal jelenleg nem rendelkezik legális működési engedéllyel Magyarországon. Emiatt a hazai közönség számára illegálisnak minősül az oldalra való regisztráció.

Kaszinó bónusz kódok és promóciók

Kétszeres indulótőke a PokerStars kaszinójában

Amennyiben szereted a nyerőgépeket, ezt az ajánlatot nem hagyhatod ki: az első befizetésed során vesd be az ajándékkupont, és a rendszer garantáltan megduplázza az átutalt pénz összegét. Ez az ajánlat csak €275-ig érvényes, ha ennél többet fizetsz be, akkor a maximálisan kapható jutalmat írják jóvá. A bónuszodat részletekben kapod meg, és a nagyobb összeg kiváltásához aktívan kell játszani.

Póker bónusz kódok és promóciók

€25-t érő ajándékcsomag az első befizetésed mellé

A PokerStars exkluzív ajánlattal várja az újonnan csatlakozott pókerjátékosokat. Ha legalább €10-t befizetsz a számládra, azzal egy egész héten át tartó ajándékesőt aktiválsz. A csomag összértéke €25-t esz ki, és a fix pénzjóváíráson kívül még Spin&Go és Sit&Go verseny beugrókat is kapsz. Sőt, ezekkel még többasztalos versenyeken is részt vehetsz.