Ugrás a tartalomra

TippmixPro Bónusz Kód és Promóció

tippmixpro-logo

A TippmixPro a nagybetűs magyar sportfogadó oldal, amely a legszélesebb kínállattal büszkélkedhet, ha a hazai sportéletről van szó. Itt nemcsak a magyar foci NB I-et találod meg, hanem a kosárlabda és vízilabda csapatainkat is. A webhely azonban más tekintetben is eltére nemzetközi riválisaitól. Sajnálatos módon hiányoznak az állandó promóciók, azaz nincs üdvözló bónusz, Cashback garancia vagy összetett fogadási akció. A TippmixPro az űrt másfajta jutalmakkal igyekszik pótolni. Itt inább a megújuló promóciók dominálnak, melyek adott időkereten belül érvényesek csak. Éppen emiatt a sportfogadó oldal ajánlatai időről időre megújulnak, és sosem tudhatod, mire számíthatsz legközelebb. Kifejezetten ajánljuk, hogy a hazai sportfogadás hívei rendszeresen kövessék nyomon az akciók alakulását a weboldalon vagy a FeelingLucky ide vonatkozó promóciós oldalán, ahol rögtön közzé tesszük ha valami új felbukkan.

Fogadás bónusz kódok és promóciók

Ingyenes és gondmentes regisztráció a TippmixPro-n

A magyar sportfogadó oldal nem komplikálja túl a regisztrációt, csupán néhány személyes adatot kér be. Ezek közé tartozik a valós neved, lakcímed és telefonszámod. Mindez ingyenes, és banki adataidat később kell egyeztetni. Emellett nem árt tudni, hogy a profilod érvényes lesz a Szerencsejáték Zrt. többi oldalán is, így próbára teheted a szerencséd a Lottó, Totó és Goltotó esetében is.

Megújuló nyereményáradat a sportfogadás mellett

A nemzetközi fogadó oldalakkal ellentétben a Tippmixpro inkább a szezonális akciókat részesíti előnyben. Így időről időre nagyszabású nyereményjátékok bukkannak fel, melyek valamilyen kiemelt sporteseményhez köthetőek. A részvétellel pedig lehetőséged nyílik álomutazást vagy bajnoksági döntőre szóló belépőket nyerni.