HomebonuszUnibet Bónusz Kód és Promóció

Unibet Bónusz Kód és Promóció

Unibet Bónusz Kód és Promóció

Az Unibetet az egyik legnépszerűbb nemzetközi szerencsejáték portálként tartják számon. Nem meglepő módon kimagasló színvonalat nyújtanak függetlenül attól, hogy pókerezni, kaszinózni vagy sport fogadni szeretnél. Az oldalon egy helyről érhető el mindhárom játék, de a pókerhez külön klienst is letölthetsz. A jó hangulaton és profi környezeten kívül az Unibet a jó akciókról is gondoskodik. Fogadás tekintetében a legtöbb promóciót a sportágakhoz igazították, így külön előnyben lehet részed a darts, tenisz és természetesen a labdarúgás esetében. A kaszinós részleg ezzel szemben a megújuló bónuszokra helyezi a hangsúlyt, és a hét minden napján más-más jutalomra számíthatsz. Emellett mindig megtalálhatod a hét játékát, amelynek kipróbálásért további előnyök járnak. A póker az állandó versenyekről és bajnokságokról szól, emellett egyedül találkozhatsz nyitó akcióval, amely €200-t befizetési bónuszt és Freeroll jegyeket rejt.

Ez a szerencsejátékoldal jelenleg nem rendelkezik legális működési engedéllyel Magyarországon. Emiatt a hazai közönség számára illegálisnak minősül az oldalra való regisztráció.

Fogadás bónusz kódok és promóciók

Kártérítés bónusz, ha a 90. perc után esik gól

Az Unibet hajlandó visszatéríteni a Bajnokok Ligájára és Premier Ligára kötött fogadás értékét, ha nem várt módon a gól a 90. perc után történik. Ez vonatkozik a pontos eredményre, a félidős/végeredményes és utolsó gólszerzős tételekre is. Az így visszakapott összeg legfeljebb 30 000 Ft-ig terjedhet, és más fogadáshoz kötelező felhasználni.

Kaszinó bónusz kódok és promóciók

Vasárnapi mobil akció az Unibet kaszinójában

Egy különleges akció keretében az Unibet 10 ingyen menetre feljogosító kuponnal jutalmazza azokat, akik az asztali böngésző helyett az okostelefonjukról lépnek be a kaszinóba, és legalább €10 értékben nyerőgépeznek. Ingyen jeggyel a pörgetés nem kerül pénzbe, a nyeremény mégis a tiéd lesz. Az ajánlat minden vasárnap megújul.

Fogadás bónusz kódok és promóciók

Sportfogadási Freeroll minden hétfőn és csütörtökön

A két játéktípust átívelő akciójában az Unibet különleges Freeroll beugrót ajánl fel azon sportfogadóknak, akik a hét bármelyik napján legalább €10 értékben tippelnek valamelyik mérkőzésre. A profilodon automatikusan megjelenik a Freerol-jegy, mellyel hétfőn és csütörtökön exkluzív póker versenyen vehetsz részt.

https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-logo.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-logo.png" width="300" height="174" alt="Unibet Bónusz Kód és Promóció">