Skip to content

A Legjobb Élő Online Kaszinók Magyarországon – 2020

Élő Online Kaszinó Magyarország

Az online kaszinózás amúgy is nagyon szórakoztató, ám az élő játékok izgalmát semmi sem múlhatja felül! Pont ezért jó, hogy már magyar viszonylatban is próbára tudod tenni a szerencsédet ezen a módon. Egyelőre rulettezni és blackjackezni tudsz a Vegas.hu oldalon, de úgy gondoljuk, hogy a jövőben még több lehetőség közül lehet majd választani. Jelenleg 09 és 03 óra között tudod kipróbálni az élő játékokat. Közben beszélgethetsz is egy kicsit a csinos hölgyekkel, ami még élvezetesebbé teheti az online kaszinózást. Jó tudni, hogy például az amerikai rulettezés akár a bónusztőkéd segítségével is kipróbálható, tehát érdemes kihasználnod az ebben rejlő lehetőséget.

Vegas.hu

A Vegas.hu esetében a VegasTV szekciót kell keresned. Itt jelenleg hatféle játék közül választhatsz. Mint már említettük, élő osztós amerikai blackjack, illetve automata és élő rulett található a kínálatban. Mi ezúttal a 50 Roulette Live Dealer és a Blackjack 1 Dealer néven futó élő játékokat teszteltük, amikről alább olvashatod el a véleményünket.

50 Roulette Live Dealer

Rulett Élő Kaszinó MagyarországA Vegas.hu oldalon játszható, élő amerikai rulett esetében 37 szám található a keréken. A tétjeidet meghatározott időben teheted meg bizonyos számokra vagy számkombinációkra. Az élő játék során láthatod, hogy mi történik a stúdióban. A prezenter fogja kipörgetni a számokat, ezt követően pedig a szoftver írja jóvá a nyereményedet vagy vonja le a veszteségedet. Az órán folyamatosan láthatod, hogy mennyi időd van még a tétrakásra. Öt másodperccel az idő letelte előtt az óra figyelmeztető jelet ad. Ezután a prezenter a kerék forgásával ellentétes irányban indítja útjára a golyót, amelynek minimum négy kört kell megtennie, mielőtt megáll az egyik rekeszben. Ha a pörgetés érvényes, akkor megtörténik a nyeremények jóváírása vagy a veszteségek levonása. Érvénytelen pörgetés esetén a megtett tétek fennmaradnak. Ha a golyó a nullán áll meg, akkor az összes tét elveszik. Az amerikai ruletten a legkisebb tét 50, a legnagyobb pedig 5.000.000 Ft lehet.

Blackjack 1 Live Dealer

Blackjack Élő Kaszinó MagyarországAz amerikai blackjack esetében 6 csomag 52 lapos franciakártyával történik a játék. Az a cél, hogy minél közelebb kerülj a 21-es értékhez kettő vagy több kártya segítségével. Az ábrás kártyák tizet érnek, az ász pedig egyet vagy tizenegyet a Te döntésedtől függően. Az asztalon hét téthely található, de egy játékos maximum két helyen játszhat azonos időben. A kártyák értékének leolvasása egy szkenner segítségével történik. A két leosztás között tíz másodperc áll a rendelkezésedre ahhoz, hogy megtedd a tétedet. Ennek a legkisebb értéke 100 Ft, a legnagyobb pedig 5.000 Ft lehet. Szintén tíz másodperced van arra, hogy eldöntsd, hogy kérsz-e lapot, duplázol, szétosztod a lapjaidat vagy pedig megállsz.

Játék egy élő, online kaszinóban

Nem csodáljuk, ha a fentiek alapján kedvet kaptál ahhoz, hogy próbára tedd a szerencsédet az élő játékokban! De mi a teendőd, ha nyereményekre vágysz? Először is regisztrálnod kell a weboldalon, de ezzel még csupán az ingyenes játékokat tesztelheted, az élő kaszinót egyelőre nem próbálhatod ki. Ehhez azonosítanod kell magadat az okmányaid segítségével, majd a hitelesítést követően fel kell töltened pénzzel a virtuális számládat. Érdemes megnézned, hogy éppen milyen feltételekkel kaphatsz bónuszt, mert ezt a lehetőséget bőven megéri kihasználni. Ha készen vagy a regisztrációval, az azonosítással és az egyenleg-feltöltéssel, akkor kezdetét veheti az élő kaszinózás! A VegasTV jelenleg 09 és 03 óra között üzemel, tehát ekkor tudsz élőben rulettezni vagy blackjackezni.

Élő Kaszinó Vegas TV

Live kaszinó telefonról vagy tabletről

Annak sincsen akadálya, hogy a telefonod vagy a tableted segítségével próbáld ki az élő játékokat, hiszen a weboldal így is jól használható. Arra azonban figyelned kell, hogy elég gyors legyen az internetes kapcsolatod, hiszen egy-egy üzemhiba esetén elveszhet a nyereményed. Egyelőre a játékok csak a honlapon játszhatók, a letöltésükre még nincsen lehetőség. Ez azonban nem olyan nagy probléma, hiszen az oldal mobilbarát kialakítású, tehát így is élvezetes a játék!