Skip to content

Merkur Gaming Online Kaszinós Játékok

merkur-logo

A Merkur Gaming nevével már Te is találkozhattál abban az esetben, ha szereted az online nyerőgépeket. A német cég eredetileg offline szlotokat és játékokat gyártott, de 2008-ban, az Edict Games felvásárlásával új korszak kezdődött a vállalat életében. Azóta a Merkur Gaming próbálja megvetni a lábát az online szcénában is. A napos logóval rendelkező vállalat folyamatosan terjeszkedik és sikerrel veszi fel a versenyt a konkurenseivel. Magyarországon a Vegas.hu weboldalon lehet tesztelni a cég nyerőgépeit, de reméljük, hogy a jövőben még több kaszinóban tehetjük majd próbára a szerencsénket a segítségükkel.

Merkur Gaming nyerőgépek

A Merkur Gaming online nyerőgépei egyelőre még több szempontból is gyerekcipőben járnak, de már fel lehet köztük fedezni egészen jókat is. A cég mindenesetre folyamatosan növeli a teljesítményét, ezért egyre jobb nyerőgépek kerülnek a piacra. A szlotok megbízhatóan működnek, azonban a grafikájuk még nem minden esetben ötcsillagos. Ingyenes és valódi pénzes formátumban is elérhetők a Merkur Gaming termékei. A téma szempontjából nagy a kínálat, hiszen a készletben fel lehet fedezni többek között gyümölcsös, misztikus és történelmi témákat feldolgozó szlotokat is, amiken különleges szimbólumok találhatók. Ezúttal a Vegas.hu weboldalán nézelődtünk, és találtunk is három olyan nyerőgépet, amit érdemes megtekinteni a Merkur Gaming kínálatából!

Voodoo Shark

voodoo-shark-merkur-gamingA Voodoo Shark a nevéhez hűen a vudu varázslatokról és a cápákról szól. A háromhengeres, illetve háromsoros nyerőgépen hátborzongató babák, fából készült maszkok és varázskönyvek tűnnek fel. A tízsoros szloton nem olyan könnyű nyerni, de jónéhány pörgetés után csak meghozza a gyümölcsét a sok próbálkozás. A Voodoo Shark esetében nem lehet panasz a grafikára, hiszen a szimbólumok szépen ki vannak dolgozva. Nyerés esetén még animáció is látható, illetve hanghatások hallhatók. A csodás nyeremény megkaparintása érdekében pedig csak túl kell járni a cápák eszén egy kis varázslattal…

221B Baker Street

221b-baker-street-merkur-gamingA 221B Baker Street a londoni detektívek világát idézi fel. A nyerőgép tárcsáin többek között nyomozáshoz használt eszközök (pl. nagyító, fegyver, stb.) tűnnek fel. Találkozhatunk néhány méregfiolával, illetve betűvel is az öttárcsás, háromsoros nyerőgépen. A nyerővonalak száma 20. Ha a játékosnak szerencséje van, akkor szert tehet néhány szabadjátékra is a pörgetések közepette. A 221B Baker Street nyerőgépen szorzók is találhatók. A kissé sötét hangulatú játék nagyon izgalmas, hiszen a detektíveknek és a bűnözőknek versenyt kell futniuk az idővel a nyeremények megszerzése érdekében.

Black Hole

black-hole-merkur-gamingA Black Hole játék tárcsáin egyszerre láthatunk gyümölcsöket és űrbéli objektumokat. Az öthengeres, háromsoros nyerőgép öt fix nyerővonallal rendelkezik. A szloton egy Wild szimbólum is található a Nap bolygó formájában. A tárcsák mellett látható öt olyan oszlop, amely a nyeremények számontartására szolgál. A sikeres pörgetésekkor hang- és fényhatások láthatók. Viszont a játékosoknak érdemes elővigyázatosnak lenniük, mert a Fekete Lyuk képes lenullázni a létrán szereplő nyereményüket, és kezdhetik elölről a gyűjtögetést.

Online kaszinók Merkur Gaming nyerőgépekkel

Mint már említettük, a Merkur Gaming nyerőgépei Magyarországon belül a Vegas.hu-n próbálhatók ki. Itt jelenleg 24-féle nyerőgép közül tudnak válogatni azok, akiknek tetszenek a német cég termékei. Inkább a retró szlotok kedvelőinek ajánljuk őket, de persze azok is megtalálhatják a számításukat, akik főleg a modernebb nyerőgépeket kedvelik. Remélhetőleg a Merkur Gaming a közeljövőben piacra dob majd több olyan szlotot is, ami kipróbálható lesz a kaszinók nyújtotta bónuszok segítségével.