HomefogadasBaseball Fogadás

Baseball Fogadás

Baseball Fogadás

Ha nem az Amerikai Egyesült Államokban nőttél fel, és nem képezte a mindennapjaid részét a baseball, akkor valószínűleg kezdetben nem lesz könnyű számodra az összetett szabályok megértése. Ez azonban ne szegje a kedvedet, ha pénzt szeretnél nyerni a sportfogadás segítségével. Ezzel a cikkel segíteni szeretnénk Neked abban, hogy jobban megismerhesd ezt a piacot. Egy kis tanulást követően már nyugodt szívvel fogadhatsz majd a baseball mérkőzések eredményeire. Szerencsére a bukmékerek számos fogadási lehetőséget kínálnak. Sőt, néhány mérkőzés még akár élőben is megnézhető, ami pedig még izgalmasabbá teszi a sportfogadásnak ezt a formáját.

Fogadási tippek és stratégiák

tippmixpro-baseballTalán nem mondunk újdonságot azzal a tanáccsal, hogy alaposan meg kell ismerned a baseball szabályait, ha eredményesen szeretnél fogadni. Az sem hátrány, ha utánanézel az egyes csapatoknak és játékosoknak. A statisztikák és elemzések elkészítése után már sokkal nagyobb eséllyel fogsz nyerni a fogadásokon. Először próbáld meg csupán a mérkőzés győztesét eltalálni, az ennél bonyolultabb fogadási opciókat pedig egyelőre ne erőltesd. Ne felejtsük el megemlíteni azt sem, hogy az időjárás komoly befolyást gyakorolhat a meccsek kimenetelére, ezért nézz utána annak, hogy aznap milyen erős szél várható. Lehetőleg ne fogadj rögtön a bajnokságok kezdete után, hanem várj egy kicsit, és kerülj képbe azzal kapcsolatban, hogy melyik csapat és játékos milyen kondícióban van.

Baseball bajnokságok

A baseball elsősorban az Amerikai Egyesült Államokban népszerű, ezért itt gyakran szoktak lenni versenyek a MLB szervezésében. Ázsiában is sokan szeretik ezt a sportágat. Magyar viszonylatban is megrendezésre kerülnek időnként versenyek és amatőr bajnokságok, bár tény, hogy hazánkban nem a baseball a leggyakrabban játszott sport. Egyébként a következő, 2020-as Olimpia programjában is szerepel a baseball, ami egyike annak az öt sportágnak, amit ebben az évben adtak hozzá a listához. Persze nincs garancia arra, hogy a baseball jelen lesz a következő Olimpia programjában is.

Ajánlott bukmékerek

Magyarországon jelenleg eléggé behatárolt a piac, ami a sportfogadást illeti. Legális keretek között egyedül a TippmixPro weboldalán tudsz fogadni. Itt általában sokféle lehetőséget találhatsz a baseball fogadással kapcsolatban.

TippmixPro

A TippmixPro weboldalán megtippelheted, hogy mi lesz a mérkőzés kimenetele. Sőt, a fogadási opciók között a döntetlen is szerepel. Emellett fogadhatsz még arra, hogy hendikepes formában vajon ki lesz a nyertes, illetve hogy bizonyos számnál több vagy kevesebb pont fog születni a mérkőzésen. A TippmixPro weboldalán megtippelhető az is, hogy vajon a hazai vagy a vendég csapat fog nyerni. A listában egyébként komplex fogadási lehetőségek is szerepelnek, de kezdőként érdemes inkább az egyszerűbb opciókat választanod.

https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/baseball-fogadás-online.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/baseball-fogadás-online.jpg" width="300" height="174" alt="Baseball Fogadás">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-baseball-fogadás-300x210.jpg" alt="tippmixpro-baseball" width="300" height="210" class="alignright size-medium wp-image-2107" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-baseball-fogadás-300x210.jpg 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-baseball-fogadás-150x105.jpg 150w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-baseball-fogadás-180x126.jpg 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-baseball-fogadás-360x252.jpg 360w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-baseball-fogadás.jpg 750w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/baseball-bajnokság.jpg" alt="" width="900" height="599" class="aligncenter size-full wp-image-2108" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/baseball-bajnokság.jpg 900w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/baseball-bajnokság-300x200.jpg 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/baseball-bajnokság-150x100.jpg 150w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/baseball-bajnokság-180x120.jpg 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/baseball-bajnokság-360x240.jpg 360w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/baseball-bajnokság-790x526.jpg 790w" sizes="(max-width: 900px) 100vw, 900px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo-300x174.png" alt="" width="300" height="174" class="alignright size-medium wp-image-55" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />