HomefogadasÖkölvívás Fogadás

Ökölvívás Fogadás

Ökölvívás Fogadás

A magyarországi sportolók korábban nagy sikereket értek el az ökölvívás terén, ezért a magyarok a szívükbe zárták ezt a sportágat. Bár mostanában nem volt példa olyan nagy győzelmekre, mint régebben, de ez nem azt jelenti, hogy a magyarok elfelejtették volna a korábbi sikereket, hiszen még most is szívesen fogadnak erre a sportágra. Jó helyen jársz, ha Te is azon gondolkodsz, hogy sportfogadással teszed próbára a szerencsédet. A Feeling Lucky weboldalán több tippet is találhatsz ebben a témában. Olvasd el a cikkünket, hogy képben legyél az ökölvívás fogadással kapcsolatban!

Fogadási tippek és stratégiák

Sajnos a fogadási lehetőségek nem annyira bőségesek, mint mondjuk a labdarúgás esetében, de azért nem a semmivel kell beérned. Például mindig lehet fogadni a győztes személyére. Van, amikor azt is meg lehet tippelni, hogy hány ütést visznek be egymásnak az ellenfelek. Megtehetők a tétek azzal kapcsolatban is, hogy mikor ér véget a mérkőzés, illetve hogy végigmegy-e a küzdelem. A listában szerepel annak a megtippelése is, hogy hányadik menetben arat győzelmet a nyertes. Ezenkívül lehet még fogadni arra is, hogy ki nyeri az egyes meneteket. Jól látható tehát, hogy a sokféle lehetőségnek köszönhetően számos izgalmat tartogat magában a sportfogadás.

tippmixpro-box

Ökölvívás bajnokságok

Rengeteg ökölvívó-mérkőzésre kerítenek sort világszerte, ezért a bukmékereknek van miből válogatniuk. Kezdjük azzal, hogy az ökölvívás az Olimpia programjában is szerepel. Ezenkívül szoktak lenni világ-, illetve kontinentális bajnokságok. Több boxszervezet is szervez versenyeket. És akkor még nem is tettünk említést az amatőr bajnokságokról, illetve az egyéb eseményekről… Ennek következtében Neked bőven lesz alkalmad arra, hogy fogadj a mérkőzésekre.

Ajánlott bukmékerek

Nagyon fontos, hogy elővigyázatos legyél a bukmékerek kiválasztása során. Sajnos akár abba is belefuthatsz, hogy már csak bottal ütheted a pénzed nyomát, ha egy nem törvényesen működő cégen keresztül adod le a tippjeidet. Mivel ezt valószínűleg el szeretnéd kerülni, ezért fogadd meg a tanácsainkat!

TippmixPro

Hazánkban egyedül a TippmixPro segítségével próbálhatod ki, hogy a sportfogadás kapcsán Rád mosolyog-e Fortuna vagy sem. A játékban kizárólag 18 éven felüliek vehetnek részt. A regisztráció után át kell esned az azonosításon, amelyhez szükség lesz néhány hivatalos iratodra is. Ideális esetben az ügyintézők mindent rendben találnak majd a jelentkezéseddel, és gyorsan meg is teheted a tétjeidet. A TippmixPro weboldalán csak a boxmeccs győztesére fogadhatsz, másféle tipp leadására sajnos nincsen lehetőség. Bár reméljük, hogy a jövőben nőni fog majd a fogadási opciók száma. Jelenleg a profi mérkőzések szerepelnek a szolgáltató listájában. Élő közvetítés megtekintésére egyelőre sajnos nincs lehetőség a TippmixPro weboldalán.

https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/box-fogadás-ökölvívás.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/box-fogadás-ökölvívás.jpg" width="300" height="174" alt="Ökölvívás Fogadás">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-box.jpg" alt="tippmixpro-box" width="750" height="282" class="aligncenter size-full wp-image-2038" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-box.jpg 750w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-box-300x113.jpg 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-box-150x56.jpg 150w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-box-180x68.jpg 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-box-360x135.jpg 360w" sizes="(max-width: 750px) 100vw, 750px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo-300x174.png" alt="" width="300" height="174" class="alignright size-medium wp-image-55" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />