HomefogadasSnooker Fogadás

Snooker Fogadás

Snooker Fogadás

A snooker fogadás szerencsére most is elérhető Magyarországon, ami jó hírt jelent a sportág szerelmeseinek. Hazánkban egyelőre nem a sznúker a legnépszerűbb fogadási forma, pedig érdemes lenne rá jobban odafigyelni. Egy nagyon izgalmas sportágról beszélhetünk, hiszen viszonylag gyakran fordulnak elő meglepetések. Ráadásul élő közvetítéseket is el lehet csípni, ami még különlegesebbé teszi az élményt. Azt mondhatjuk, hogy átfogó tudásra van szükség annak érdekében, hogy hosszabb távon is sikeres lehessen a fogadás. Ezeknek a hatására nem csoda, hogy egyre többen érdeklődnek a sznúker fogadás iránt. Mindenképpen olvasd el a cikkünket, mielőtt megteszed a tétjeidet!

Fogadási tippek és stratégiák

A snooker fogadás nem olyan egyszerű, mint ahogyan azt sokan gondolják, ezért Te ne ess abba a hibába, hogy csak felületesen gondolod át, hogy kire vagy mire fogadsz. Előszöris nézz utána az egyes játékosoknak, hiszen a jobb versenyzők értelemszerűen többször nyernek. Viszont a rövidebb megmérettetéseken az is előfordulhat, hogy szerencséjük lesz a kevésbé profi játékosoknak, és végül ők győzedelmeskednek. A snooker versenyeken a játékosok nagy terhelés alatt állnak, és bizony az sem mindegy, hogy ki mennyire képes elviselni a nyomást. Ennek tükrében jó, ha megnézed a korábbi versenyek statisztikáit. Nagy segítségedre lehet a snooker ranglista is. Mivel a snooker szabályok sem olyan egyszerűek, ezért jó, ha utánuk nézel. A snooker fogadás keretén belül általában a mérkőzés, illetve a verseny győztesét lehet megtippelni, de a nagyobb bukmékereknél általában vannak másféle fogadási lehetőségek is – például lehet fogadni arra, hogy ki lesz a frame győztese, vagy hogy mi lesz a pontos eredmény, illetve hogy milyen színű lesz az első golyó.

tippmixpro-snooker

Snooker bajnokságok

Szerencsére igen sokféle snooker bajnokság szokott megrendezésre kerülni. Szinte mindig lehet fogadni valamilyen esemény mérkőzéseire, hiszen a snooker versenynaptár állandóan tele van. Alapjában véve a World Snooker Tour keretén belül kerülnek megrendezésre a versenyek. A tapasztalatok alapján a mérkőzések növekvő számának köszönhetően a sportág egyre népszerűbbé válik a fogadás kedvelőinek a körében. Ha Te is ebbe a csoportba tartozol, akkor jó helyen jársz, ugyanis megtudhatod, hogy milyen szempontok alapján érdemes eldöntened, hogy melyik fogadóirodát válaszd.

Ajánlott bukmékerek

A megfelelő bukméker kiválasztása során több szempontot is figyelembe kell venned. Egyrészt persze egy olyan szolgáltatót kell keresned, ahol egyáltalán lehetséges a sznúker fogadás. Minél többféle verseny szerepel a kínálatban, annál jobb. És persze minél többféle fogadási opció van, annál többet csemegézhetsz… Nagyon előnyös az is, ha a sznúker versenyek közvetítése élőben is megtörténik, mert így figyelemmel kísérheted az eseményeket. Persze az előbb felsoroltakon kívül az is lényeges, hogy egy törvényesen működő szolgáltatót válassz. Kérlek vedd figyelembe, hogy Magyarországon jelenleg csak a TippmixPro működik legálisan.

TippmixPro

Ez a szolgáltató azért előnyös, mert egyes esetekben lehetséges a snooker meccsek élő közvetítésének megnézése. Meglepően sok fogadási opció és sportág közül lehet választani. Egyrészt megtippelheted, hogy ki lesz a mérkőzés győztese, illetve hogy a frame-szám kisebb vagy nagyobb lesz a megadott értéknél. Ezenkívül lehetőséged nyílik a hendikepes fogadás kipróbálására is. A snooker eredmények láthatók lesznek a honlapon. Természetesen az online fogadáshoz szükséged lesz egy fiókra, valamint azonosításra is. Kérlek, vedd figyelembe, hogy ez beletelhet egy kis időbe, ezért még a kinézett mérkőzés előtt intézd el a regisztrációt!

https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/snooker-fogadás.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/snooker-fogadás.jpg" width="300" height="174" alt="Snooker Fogadás">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-snooker.jpg" alt="tippmixpro-snooker" width="750" height="327" class="aligncenter size-full wp-image-2062" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-snooker.jpg 750w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-snooker-300x131.jpg 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-snooker-150x65.jpg 150w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-snooker-180x78.jpg 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-snooker-360x157.jpg 360w" sizes="(max-width: 750px) 100vw, 750px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo-300x174.png" alt="" width="300" height="174" class="alignright size-medium wp-image-55" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />