Skip to content

Online Kaszinózás Ingyen

Aranyozott rulett kerék

Semmi sem tudja úgy elvenni az ember kedvét a netes kaszinótól, mint amikor az üzemeltetők már rögtön az elején a bankkártya után nyúlnak. Sokak számára a virtuális nyerőgépezés inkább kikapcsolódás, semmint komoly szenvedély, és éppen emiatt nem kívánnak komoly összeget ráfordítani. Számukra éppen ezért előnyös lehet hallani az olyan lehetőségekről, mint a befizetés nélküli bónusz, demó mód, vagy akár az ingyen pörgetés. Bár ügyesen titkolják, szemfüles játékosok egész szép összegeket gombolhatnak le egy-egy netes kaszinó oldaltól bárminemű anyagi ráfordítás nélkül. Ez történhet például a baráti kör beszervezésével, a regisztrációs bónusz beváltásával, vagy akár a mobilról történő bejelentkezéssel. Sőt, azt sem árt tudni, hogy amennyiben lemondasz a konkrét nyereményről, akkor akár ingyen is kipróbálhatod az összes nyerőgépet és asztali játékot.

Befizetés nélküli bónuszok

A csapból is nyeremény fog folyni, ha jól játszolA „befizetés nélküli bónusz” elsőre igen jól hangzik, ám nem árt tudni, hogy a kaszinó oldalak üzemeltetőit sem ejtették a fejükre. „Talált pénz” nincs az ilyen helyeken, ám ettől függetlenül egy minimális ráfordítással már kiaknázhatod az ilyen bónuszokat. Jó példa erre a regisztrációért járó jutalom, amely az esetek 90%-ban azt jelenti, hogy a feliratkozást követően kapsz egy kódot, amit az első befizetés mellé felhasználva megduplázhatod a jóváírt összeget. Tehát technikailag valóban kapsz 10.000 Ft-ot ingyen, ám ehhez előbb át kell utálnod 10.000 Ft-ot, melynek következtében 20.000Ft landol a számládon. Hasonló a helyzet a VIP rendszerrel is. Ahol ez elérhető, és valódi pénzt felhasználva nyereményt szerzel, akkor a rendszer pontokat ír jóvá, melyeket összegyűjtve ingyen pörgetéses kuponokat vagy ajándéktárgyakat válthatsz ki. Amennyiben olyan ajánlatot keresel, amelynek tényleg nem előfeltétele a befizetés, akkor ajánljuk a toborzó bónuszt. Itt annyit kell csupán tenned, hogy rábeszéled az ismerőseidet a csatlakozásra, és amennyiben ők hajlandóak fizetős taggá válni, akkor mindketten kaptok valamennyi jutalmat.

Ingyen pörgetés

Az ingyen pörgetés egy univerzális jutalomnak számít a netes kaszinók világában. Ingyen pörgetésre feljogosító kupont vagy kártyát többnyire különleges mérföldkövek megünneplésekor vagy a nagyobb összegű befizetés mellé osztogatják, esetlegesen a VIP pontok beváltásáért kaphatod. Az ingyen pörgetés kuponja egy adott összeget biztosít, amelyet lejátszhatsz bármelyik nyerőgépnél anélkül, hogy csökkentenéd a számládon lévő összeget. Ilyen szempontból hasonlít a demó játékhoz – lásd lejjebb – annyi különbséggel, hogy itt siker esetén megkapod a nyereményed. Tehát tét nélkül pörgethetsz, viszont a befolyt összeget zsebre teheted. Mivel nincs garancia a sikerre, így nem csoda, hogy a kaszinó oldalak olyan bőszen osztogatják. Az ilyen kuponok viszont kizárólagosan a nyerőgépekre vonatkoznak, az asztali vagy kártyajátékokra nem.

Bónuszok a mobil alkalmazásokra

Nyerőgépezés mobilrólTagadhatatlan tény, hogy a netes kaszinók már régóta szemet vetettek az okostelefont használókra. Végtére is a nyerőgépezés pont olyan játékforma, amellyel remekül el lehet ütni az időt a buszon, az étkezdében, vagy akár egy unalmasabb értekezlet alatt. A kaszinós alkalmazások egyszerűsége is erősítené ezt a vonalat, hiszen a pörgetéshez és a tétek beállításához nem szükséges túl sok mozdulat az érintőképernyőn. Az egyetlen probléma, hogy a netes kaszinó oldalak többsége nem költ különálló app-ra, és megelégszenek azzal, hogy a weboldalt átméretezik a kisebb képernyőkre. Ami a mobilos bónuszokat illeti, többnyire ingyen pörgetés üti majd a markot, amelyet úgy kaphatsz meg, ha mobilról jelentkezel be a számládra. A mobilról történő bejelentkezés-bónusz ugyan nem ritka, de legjobb esetben is csak egyszer jár a jutalom. Ezen felül gyakorinak számít, hogy kiemelnek egy-egy nyerőgépet, amelyet ha kipróbálsz mobilról – természetesen pénzes játékról beszélünk – akkor bukta esetén visszakapsz egy bizonyos százalékot, esetleg nagyobb kezdőtőkével indulhatsz.

Ingyen játék

Kaszinó automataEzzel el is érkeztünk az online kaszinók bónusz kínálatának utolsó, de talán legvonzóbb állomásáig. Az ingyenes játék, avagy a demó mód, lényegében annyit tesz, hogy az egyes nyerőgépek vagy asztali játékok kipróbálhatóak bárminemű befektetés nélkül. Gyakran még regisztrálni sem kell hozzá. Demó módban nagy összegű „játéktőkével” indulhatsz, amelyet belátásod szerint használhatsz fel. Elfogyni nemigen fog, és ha megesne, akkor az oldal frissítésével elölről kezdheted az egészet. A jackpotról, vagy bárminemű nyereményről természetesen mondj le, ha demó módban játszol. Ez nem jelenti azt, hogy nem lehet mázlid a pörgetés során, csupán azt, hogy a pénz nem lesz jóváírva számládon. Fiktív kezdőtőke, fiktív nyeremény, így megy ez. A demó játékot azoknak ajánljuk, akiket vonz a szerencsejáték világa, de nem szeretnék költségekbe verni magukat, vagy pedig profik, és a stratégiájukat szeretnék csiszolni.