Skip to content

Darts Fogadás

Darts Fogadás Online

A dartsra történő fogadás népszerű Magyarországon, ezért nem meglepő, hogy a bukmékerek többféle opciót is biztosítanak azoknak, akik meg szeretnék tippelni az eredményeket. Erre ma már online formában is lehetőség nyílik. Az aktuális meccsek listája általában a főoldalon található rögtön a legkedveltebb sportágak után. Többféle bajnokság is szerepel a bukméker-oldalak kínálatában. A darts eredményeire történő fogadás akár mobiltelefon segítségével is lehetséges. Egyes esetekben a meccsek élő közvetítése is megnézhető. Korrekt nyereményekre tehetnek szert azok a játékosok, akik hajlandók sportfogadáson kockáztatni a pénzüket. Mivel a dartsmérkőzések amúgy is igen izgalmasak, ezért érdemes őket figyelemmel kísérni.

Fogadási típusok és stratégiák

A bukméker oldalakon több szempont alapján lehet fogadni a meccsek eredményeire. Természetesen az mindig megtippelhető, hogy a két versenyző közül ki lesz a mérkőzés győztese. A darts esetében nem lehet döntetlen a mérkőzés kimenetele. Emellett meg lehet játszani azt is, hogy ki fog többször 180 pontos találatot elérni, illetve azt is, hogy a 180 pontosak száma alacsonyabb vagy magasabb lesz egy bizonyos szintnél. Egyes esetekben megtippelhető, hogy ki lesz az első szett nyertese, illetve hogy egy adott szetten belül egy adott érték alatt vagy felett fog teljesíteni egy-egy játékos. Persze másféle fogadási stratégiák is előfordulhatnak, de alapjában véve a fentebb említett opciók fordulnak elő a leggyakrabban a bukmékerek oldalain.

Darts Fogadás

Bajnokságok

Nemzetközileg a PDC, vagyis a Professional Darts Corporation által rendezett versenyek számítanak a legnépszerűbbnek a sportolók körében. A szervezet a megnyert pénzdíjak alapján szokta rangsorolni a versenyzőket. Emellett a WDF (World Darts Federation) és a BDO (British Darts Organization) is évente szervez versenyeket.

Általában a nemzetközi, netes bukméker oldalakon több mérkőzés eredményeire is lehet fogadni. Viszont magyar viszonylatban nem olyan bő a legális oldalak által nyújtott kínálat, de a fogadásra vágyók azért megtalálhatják a számításukat. Jelen pillanatban például a Modus Icons Live League mérkőzéseire lehet fogadni. Reméljük, hogy a jövőben bővülni fog a kínálat magyar viszonylatban is és sokkal több sporteseménnyel kapcsolatban lehet majd megtenni a téteket.

Ajánlott bukmékerek

A sportfogadás kipróbálása természetesen csak a legálisan működő weboldalakon ajánlott. Magyarországon jelenleg csak a TippmixPro honlapja használható legálisan. Itt is lehetőség nyílik a dartssal kapcsolatos fogadásra. Nézzük, hogy milyen opciók közül választhatnak a játékosok!

TippmixPro

A magyar TippmixPro weboldalán is lehet fogadni a darts mérkőzések eredményeire. Jelenleg azt lehet megtippelni, hogy ki lesz a mérkőzés nyertese, illetve hogy melyik játékos szerez több 180 pontos találatot. Ebben az esetben egyébként döntetlen is van. Végül, de nem utolsósorban arra is lehet fogadni, hogy a 180 pontos találatok száma 2,5 fölött vagy alatt lesz. Arra most éppen nincsen lehetőség, hogy meg lehessen tippelni az első szett győztesét vagy eredményét, illetve hiányoznak az „extrább” fogadási lehetőségek is. A TippmixPro oldalán sajnos nincsen élő közvetítés a versenyekről. A fogadás a mobiltelefonos felületen is lehetséges, ami egyébként jól használható, ám mobilapplikáció nincsen a kínálatban. Mindezt összevetve érdemes kipróbálni a TippmixPrót és az általa biztosított bónuszokat.