HomefogadasMinden napra új meglepetés az Unibet adventi kalendáriumával

Minden napra új meglepetés az Unibet adventi kalendáriumával

Minden napra új meglepetés az Unibet adventi kalendáriumával

Hull a hó és hózik, az Unibet promózik! De félre a kifacsart rímekkel, ideje, hogy a szerencsejátékosok körében is méltó módon ünnepeljük a Karácsonyt! És mi lenne ennek jobb módja, minthogy napi szinten ajándékokat zsebeljünk be kedvenc oldalunktól? Az Unibet ugyanis nagyszabású akcióval készült az ünnepekre, melynek keretén belül régi és új tagok egyaránt szert tehetnek bizonyos jutalmakra.

Unibet adventi kalendárium

Miről is van szó? Az Unibet 2016-os Adventi Naptára minden nap másmilyen bónuszt helyez kilátásba. A promóció december 1-től vette kezdetét, és 24 napot foglal magába. Nem igényel nagy matekot belátni, hogy összesen 24 különböző meglepetést jelent. Gondolj erre úgy, mint ad adventi kalendáriumra, ahol minden nap más-más csokit rejtett a kis ablak. Természetesen nincs kiemelt játékmód, az ajánlatok közt egyaránt akad olyan, ami a pókerre, kaszinóra vagy a sportfogadásra vonatkozik. Emellett persze nem kötelező ezekkel élni, ám ha elmulasztod, akkor már nincs mód újra aktiválni őket.

Unibet adventi kalendárium

Nyeremények

Lássuk tehát, hogy miket tartogat számunkra az Unibet! Az első napon 10 ingyen pörgetést adtak mindenkinek a Secrets of Santa nevet viselő nyerőgépes játékra, melyet akkor kaptál meg, ha előtte legalább €50 értékben költöttél pénzt a masinára. Amennyiben €100-t is meghaladja a ráfordításod, akkor 25 extra jegy lett a jutalmad. Egy későbbi napon a mobilos fogadásra csábított az Unibet, €10 ingyen fogadási kreditet ajánlva fel azoknak, akik Man City – Chelsea meccsre fogadtak. Végezetül pedig, hogy a pókerrajongók se érezzék magukat kihagyva, december negyedik napján egy olyan €2000 összdíjazású versenyre lehetett ingyen bebocsátást nyerni, amely máskülönben csak az elit számára áll nyitva. Vajon milyen más nyeremények lapulhatnak a többi nap alatt? Regisztrálj, hogy megtudd!

Feltételek

Persze nem teljesen fenékig tejfel ez az ajánlat sem, hiszen vonatkoznak rá bizonyos feltételek. Habár nem számít kikötésnek, hogy régóta tagja legyél az Unibet csapatának, és frissen regisztrált tagok is igénybe vehetik, azt mégsem árt tudni, hogy a részvételhez szükség van egyminimális összegű befizetésre a számlatörténetedben. A promóció értelemszerűen december 24-ig tart, és egy személy csak egy számlát nyithat, hogy igénybe vegye a jutalmakat. Emellett az Unibet fenntartaj a jogot az egyes napokra vonatkozó ajánlatok megváltoztatására, melyekre egyébként mindig az adott alkalommal közzétett ismertető szabályai vonatkoznak.

https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-logo.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-logo.png" width="300" height="174" alt="Minden napra új meglepetés az Unibet adventi kalendáriumával">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-adventi-naptar.png" alt="Unibet adventi kalendárium" width="998" height="501" class="aligncenter size-full wp-image-1067" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-adventi-naptar.png 998w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-adventi-naptar-180x90.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-adventi-naptar-300x151.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-adventi-naptar-790x397.png 790w" sizes="(max-width: 998px) 100vw, 998px" />