HomekaszinoBetClic Értékelések

BetClic Értékelések

https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betclic-logo.png

Szerző Értékelése


Tartalom

Jutalomrendszer

Segítségnyújtás

Pro

  • Minőségi játékok
  • Nem kell regisztrálni az ingyen játékhoz
  • Jó akciók

Con

  • Nincs mobil app
  • Az ügyfélszolgálat nem egész napos

A BetClic-nél tett látogatásunk kellemes élményként maradt meg bennünk. A szerencsejáték oldal kaszinós részlege határozottan minőségi szolgáltatást kínál. A jelenleg elérhető legújabb és legnépszerűbb nyerőgépekkel lehet játszani, de többfajta rulett, blackjack és kártyajáték is található (kockajátékot viszont egyet sem láttunk). Videó kaszinóból pedig itt láttuk eddig a legtöbb lehetőséget. Mindezt tetézi a próbakör lehetősége, azaz a tét nélküli ingyen zsetonos játékmód. A jó játékhoz jó promóciók is társulnak, és az első befizetéses bónuszon túl a hét minden napján más és más akció lép életbe. A pénzügyek intézése változatos csatornákon keresztül történhet. Ami viszont még dicséretet érdemel, az a lokalizáció alapossága. Más oldalakkal ellentétben itt nem csak a színes ígéretek lettek lefordítva magyarra, de az árak is Forintban jelennek meg, nem pedig Euróban.

A BetClic egy népszerű szerencsejáték portál, ahol a sportfogadás, póker és kaszinó szerelmesei egyaránt otthonra találnak. Utóbbi tekintetében roppant széles a kínálat: megszámlálhatatlan nyerőgépek között lehet válogatni, az asztali játékokból pedig más oldalakhoz képest jóval több van. Külön kiemelnénk, hogy a BetClic magyar nyelven is elérhető. Nem csoda, hiszen büszkén hirdetik, hogy Dárdai Pál 61-szeres magyar válogatott labdarugó is az ő táborukat erősíti. Itt azonban nem csak a minőségi szórakozás garantált, hanem a biztonságos játék is. Az átutalási rendszer több oldalról védett, az oldal pedig legálisan üzemel. Akik nem szeretnének kockáztatni, azok játszhatnak ingyen is, de nyeremény csak valós pénzben történő fogadásért jár. Ha pedig még mindig bizonytalan vagy, vess egy pillantást a vonzó akciókra.

Kaszinós játékok

Ízelítő a BetClic játékkínálatából

A BetClic virtuális kaszinójába belépve kellemes meglepetésként ért bennünket a nyerőgépek széles választéka. A jelenleg elérhető legnépszerűbb és legújabb játékok mind felsorakoztak, és várták, hogy kipróbáljuk őket. Kínálat szempontjából a BetClic abszolút az élmezőnyben van, így minőségi alternatívaként tudjuk ajánlani más szerencsejáték portálok helyett. Tovább erősíti az oldal státuszát, hogy lehetőséget adnak a különböző játéktípusok kipróbálására a játékpénzes móddal. Az online kaszinók világában ez nem számít akkora újdonságnak, az viszont igen, hogy a tét nélküli játékhoz nem szükséges regisztráció. Ez egy igen nagyvonalú gesztus azok számára, akiket csak a puszta élmény vonz, és nem szándékoznak pénzt költeni. Éppen emiatt arra sem vagy rákényszerítve, hogy ok nélkül kiadd a személyes adataidat a regisztráció során. Az egyetlen apró negatívum csak annyit tudunk felhozni, hogy a főmenüben nincs feltüntetve, hogy az egyes játékoknál hány tárcsa és nyerő vonal van, vagy mekkora a főnyeremény.

Kipróbált játékok

Az átfogó szemlélődés után rögtön bele is vetettük magunkat a játékok kipróbálásába. Az első áldozatunk a South Park Reel Chaos volt. Ahogy vártuk, a sorozat hangulatát remekül visszaadta a nyerőgép. A készítő Net Entertainment igazán magasra tette a lécet: rögtön indítás után intró fogadott minket, ami ilyen játékok esetében nem túl gyakori. Emellett a pörgetések során sokszor kedvcsináló animációt is kapunk, és a kisorsolt karakterek ikonjai siker esetén megelevenednek. Aki szereti, ha a nyerőgépezés egyben szórakoztató élmény is, azoknak csak ajánlani tudjuk. A második tesztalanyunk a BetClic egyik toplistás tétele, a Nirvana volt. A misztikus tematikájú nyerőgép három különböző játékmódot kínál, emellett pedig elképesztően jó a zenei aláfestése. Egy klasszikus 3*5-ös leosztású játékról beszélünk, aminek a grafikája is kiváló (az agancsos nyúl kifejezetten elismerésre méltó). Végül elhagytuk a nyerőgépek világát, és átültünk a blackjack asztalhoz. Nem tudni, hogy a demó mód miatt, vagy egyszerűen csak pechünk volt, de az osztó rögtön egy két lapos blackjack-el kezdett. Ennek ellenére korrekt programról van szó, ahol egyszerre három pozícióban is lehet játszani, ami nagyban megnöveli a nyerési esélyeket.

A South Park Reel Chaos nevű játék A Nirvana nevű nyerőgépes játék Blackjack játék a BetClic-el

Jutalmak és akciók

A jó hangulatú játék ugyan elengedhetetlen egy sikeresen működő online kaszinóhoz, de az érdeklődés fenntartásához akciókra is szükség van. Promóciók tekintetében a BetClic kellően nagylelkű. Az első befizetés mellé 3.000 Ft bónuszt adnak, ráadásul megduplázzák az eredeti összeget (egészen 60.000 Ft-ig). A jutalmadat azonban le kell játszanod, különben elvész. A virtuális számládat növelheted még barátok meghívásával is. Minden egyes ismerősért, aki fizetős taggá válik, a rendszer 1500 Ft-ot ír jóvá a számládon. A helyzeten tovább javítanak az átmeneti akciók. A hét minden napján más-más promóció érvényesül. Hétfőn például 3000 Ft jutalmat kap az, aki legalább 50-et pörget (pénzért) a Gonzo’s Quest nevű játékban. Szerdán ugyanez a helyzet, csak más játékkal. Csütörtökön a befizetések mellé €50-ig terjedő bónusz jár, míg szombaton és vasárnap a legmenőbb játékok játszását honorálja a rendszer.

Ki-és befizetés

A BetClic illusztrációja a számtalan bónuszhozA BetClic egy sokrétű szolgáltatás, amely egyaránt kielégíti a sportfogadók, kártyások és nyerőgépezők igényeit. Éppen emiatt üdvözítendő újítás, hogy az oldal összevonta a különböző számlákat. Az Univerzális Betclic pénztárca egységesen kezeli a különböző játékmódok pénzügyeit, magyarán nem szükséges külön utalásokat végrehajtani a főszámla és kaszinós számla között. Ráadásul a befolyt nyeremény is egy helyre kerül, így amit elbuksz a fogadáson, azt pótolhatod a rulett asztalnál. Az átutalást illetően nem kimondottan bőséges a kínálat, de az összes népszerű szolgáltatás jelen van. Egyrészt fizetni lehet Maestro, Visa és MasterCard bankkártyával, vagy olyan e-szolgáltatásokon keresztül mint a Neteller, Skrill vagy a paysafecard. A Bitcoin vagy a PayPal hiánya sajnálatos, de alternatívaként még ott van a banki átutalás is. A BetClic-nél a legkissebb befizethető összeg 3.000 Ft. Ebből az is látszik, hogy az oldal az árakat magyar valutában fejezi ki, ami dicséretes.

Mobil alkalmazás

A BetClic mobilbarát oldalaBetClic fő profilját a böngészőből történő játék képezi, és ebből kifolyólag a letölthető alkalmazásokat nem támogatják. Ez az asztali kliens esetében még érthető, lévén böngészőből legalább olyan könnyű elérni az oldalt, ráadásul nem kell vesződni a telepítéssel. Az okostelefonok elhanyagolása viszont már nem bocsátható meg ilyen könnyen.

Hangsúlyozzuk, hogy a BetClic fenntart egy mobilbarát oldalt, viszont ez az egyetlen módja annak, ha okos eszközről szeretnénk kaszinózni. Ezzel ugyan értékes helyet lehet spórolni a telefonon, viszont sokkal macerásabb minden alkalommal felkeresni a webhelyet. Annyiban azért kárpótolnak minket, hogy még így sem kell lemondani a HD megjelenítésről és a zenei háttérről. Ráadásul egy mobilbarát oldal sosincs olyan jól érintőképernyőkre szabva, mint egy különálló app. Bár a több száz játék besűrítése egyetlen alkalmazásba valóban kétséges, egy átmeneti megoldásnak mégis örültünk volna.

Ügyfélszolgálat

A BetClic kaszinós részlegének nyitóképernyőjeMindig jó érzés olyan portálon játszani, amely teljes mellszélességgel támogatja a magyar nyelvet. Szerencsére a BetClic ebbe a kategóriába tartozik. Legyen szó sportfogadásról vagy kaszinóról, az oldal lokalizált szöveggel fogad minket.

Maguk a nyerőgépek és kártyajátékok természetesen nem mindig lokalizáltak, lévén külső forrásból származó programokról beszélünk. A Gyakran Ismételt Kérdések szekciója kielégítően részletes, ráadásul egy külön Kaszinó szótárat is mellékeltek, amelyben a gyakran előforduló szakszavakat röviden megmagyarázzák.

A BetClic ügyfélszolgálata minden nap 9 és 18 óra között érhető el, az átlagos válaszidő pedig három óra.

Ez a szerencsejátékoldal jelenleg nem rendelkezik legális működési engedéllyel Magyarországon. Emiatt a hazai közönség számára illegálisnak minősül az oldalra való regisztráció.
Bónusz
https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betclic-logo.png
<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betclic-gallery.png" alt="Ízelítő a BetClic játékkínálatából" width="717" height="122" class="aligncenter size-full wp-image-69" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betclic-gallery.png 717w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betclic-gallery-180x31.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betclic-gallery-300x51.png 300w" sizes="(max-width: 717px) 100vw, 717px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betclic-reel-chaos-150x150.png" alt="A South Park Reel Chaos nevű játék" width="150" height="150" class="alignnone size-thumbnail wp-image-37" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betclic-reel-chaos-150x150.png 150w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betclic-reel-chaos-65x65.png 65w" sizes="(max-width: 150px) 100vw, 150px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betclic-nirvana-150x150.png" alt="A Nirvana nevű nyerőgépes játék" width="150" height="150" class="alignnone size-thumbnail wp-image-38" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betclic-nirvana-150x150.png 150w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betclic-nirvana-65x65.png 65w" sizes="(max-width: 150px) 100vw, 150px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betclic-blackjack-150x150.png" alt="Blackjack játék a BetClic-el" width="150" height="150" class="alignnone size-thumbnail wp-image-39" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betclic-blackjack-150x150.png 150w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betclic-blackjack-65x65.png 65w" sizes="(max-width: 150px) 100vw, 150px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betclic-bonus-300x189.png" alt="A BetClic illusztrációja a számtalan bónuszhoz" width="300" height="189" class="alignright size-medium wp-image-70" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betclic-bonus-300x189.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betclic-bonus-180x113.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betclic-bonus.png 367w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betclic-mobile-1-235x300.png" alt="A BetClic mobilbarát oldala" width="200" height="255" class="alignright size-medium wp-image-129" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betclic-mobile-1-235x300.png 235w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betclic-mobile-1-180x230.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betclic-mobile-1.png 320w" sizes="(max-width: 200px) 100vw, 200px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betclic-com-300x212.png" alt="A BetClic kaszinós részlegének nyitóképernyője" width="300" height="190" class="alignright size-medium wp-image-36" />

Gyors Áttekintés

Bónusz

  • Ingyenes bónusz:
  • Kezdő bónusz: 3 000 Ft
Általános tudnivaló
Engedélyszám MGA/CL2/1009/2014
Cég Mangas Gaming Ltd.
Élõ játékok
Online játékok
Letölthetõ kliens
Ingyenes mód
Játéktípusok
VIP mód
Játékok
Rulett
Kocka
Kártya
Nyerõgép
Videó póker
Blackjack
Póker
Mobil
Mobilbarát oldal
iPhone/iPad App
Android App
Fizetési módok
Minimum átutalás 3 000 Ft
Átutalás idõtartama 1-5 nap
Visa
MasterCard
PayPal
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
Bank Transfer
Voucher
SOFORT
CashUp
EntroPay
WebMoney
Bónuszok
Kezdõbónusz 3 000 Ft
Ingyenes bónusz
Elsõ befizetéses bónusz 3 000 Ft
Meghívási jutalom 1 500 Ft
Ügyfélszolgálat
Hûségrendszer
Egész napos elérhetõség
Email
Telefon
Live Chat
Egyéb szerencsejátékok
Fogadás
Póker