HomekaszinoEuroMania Kaszinó Értékelések

EuroMania Kaszinó Értékelések

https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/euromania-logo.png

Szerző Értékelése


Tartalom

Jutalomrendszer

Segítségnyújtás

Pro

  • Remek üdvözlő bónusz
  • VIP rendszer
  • Széles tranzakciós rendszer
  • Asztali kliens

Con

  • Közepes játékfelhozatal
  • Magas befizetési minimum
  • Nincs mobil alkalmazás

Nehéz feladat ítéletet mondani az EuroMania netes kaszinójáról, lévén igen vegyes képet fest. A játékkatalógusa kimondottan kurta, és hiányoznak belőle a friss, izgalmas címek. Az élő játék és a videó póker szintén jelen van, de ezek sem mondhatók kiemelkedőnek. Az okostelefonokra szánt alkalmazások hiánya is roppant fájó. Amit viszont kifejezetten értékeltünk, az a frissen regisztrált tagoknak térítésmentesen felajánlott ingyen játékjegy, valamint a többlépcsős üdvözlő rendszer, melynek keretén belül az első befizetés értékét felszorozzák. A ki és befizetési rendszer szintén rugalmas, rengeteg tranzakciós csatorna közül lehet választani, a gyors kifizetési rendszernek hála pedig egy nap alatt pénzednél lehetsz. Nagy kár, hogy a befizetési minimum €20, ami duplája más oldalaknál tapasztaltaknak. Az ügyfélszolgálatra sem lehet panaszunk, ráadásul magyarul is lehet segítséget kérni. Amennyiben szeretnél közelebbről megismerkedni az online kaszinó világával, de nincsenek komoly terveid, az EuroManira megfelelhet a célnak.

Az EuroMania egy internetes szerencsejáték oldal, ahol a kaszinóalkalmazások egész sora megtalálható. A nyerőgépektől kezdve akad itt rulett, blackjack, videópóker de még élő kaszinó is. Az oldalon elérhető játékfajták száma meghaladja a 150-et. Az éppen aktuális újdonságok vagy népszerű címek külön kategóriába lettek szedve a főoldalon, így biztos nem lehet őket elmulasztani. Az EuroMania emellett büszkén prezentálja az asztali gépekre szánt változatát is. Így nem csupán a böngészőből tudsz játszani, és a programot használva sokkal gyorsabb és kényelmesebb a kínálat közt keresgélni. A kaszinó ezen felül híres a befizetési bónuszáról is: a frissen regisztrált tagok akár ötször is behajthatják az átutalás mellé járó jutalmat, amely mellé még ingyen játékra szóló jegyeket is adnak.

Kaszinózási lehetőségek

Az EuroMania kliensének menüjeA legitimitás és játékfelhozatal mindig is sarkalatos pontjai voltak az online kaszinóknak. Az EuroMania az első tekintetében kitűnőnek mondható, lévén nemcsak, hogy gond és blokkolás nélkül elérhető hazánkban, de a működési engedélyét a Holland Antillákon állították ki. Ami viszont a játékkínálat gazdagságát illeti, itt már akadnak komoly gondok. Bár az oldal plusz pontot érdemel tőlünk, amiért egy letölthető kliensen keresztül asztali számítógépekről is hozzáférhető, ez mégsem mentesíti az alól, hogy a játékok száma alig haladja meg a 150-et, és ebbe a nyerőgépeken túl a rulett és kártyajátékokat is beleszámoltuk. Bár az EuroMania rendszeresen frissíti a kínálatát új nyerőgépekkel, és a változatosságra sem lehet panasz –a három és öttárcsás gépeken túl akadnak 3D-s grafikával ellátottak is – a minőség így is jóval alatta marad a konkurenciának. Ez főként a rulett és blackjack játékoknál észlelhető, amelyek igen fapados kinézettel és csupán néhány alváltozattal rendelkeznek. A helyzeten lendít egy kicsit az a tény, hogy az oldalon ingyen is lehet játszani, hála a demó módnak, bár hozzá kell tennünk, hogy a regisztráció elengedhetetlen feltétel ehhez. A fizetős tagok viszont akár az élő rulettet is kipróbálhatják, már amennyiben nem zavarja őket megemelt tét szint.

Kipróbált játékok

Az EuroMania játékkínálatát három találomra kiválasztott szerencsejátékon keresztül teszteltük le. Azt nagy örömmel láttuk, hogy mindhárom magyar nyelven szólt hozzánk. Az első tesztalanyunk a Love Doctor névre hallgató öttárcsás nyerőgép volt. Itt a rajzfilmszerű grafika dominált, és összesen 20 nyerővonalat lehetett érvényesíteni. A következő alany szintén nyerőgép volt. A Driver: Multiplier Mayhem nevéből adódóan pontsokszorozókat is tartalmaz, és a látvány tekintetében pedig az igényesebb 3D animációt felvonultató játékok közé tartozik. Végezetül pedig beemeltünk egy olyan játékot, amely első látásra sok rokoni vonást mutat a rulettel, ám mégis különbözik attól. A Nagy Kerék, azaz The Big Wheel esetében egy tévében sokat látott szerencsekereket kell pörgetni. Fogadhatsz arra, hogy melyik számnál fog megállni a kerék, vagy pedig felteheted a pénzed tágabb kategóriákra, például hogy a határszám felett vagy alatt lesz a végeredmény.

Jutalmak és akciók

Az EuroMania alaposan kitett magáért a promóciós rendszer megalkotásakor. Először is minden regisztrált tag – még az is, akik nem töltik fel a számláját – 10 ingyen pörgetésben részesül. Ehhez hozzájön még az ötlépcsős befizetési rendszer is. Az első átutalásod értékét megduplázzák €100-ig, míg a soron következő négy feltöltésnél az összeg másfélszeresét írják jóvá. És ez még nem minden! Mind az öt kiemelt tranzakció mellé ingyen jegyek járnak, és ha mindegyik alkalmat kiaknázod, akkor akár 300 jeggyel is gazdagodhatsz. Ezeket felhasználhatod bármelyik fizetős kaszinónál, és ezzel konkrét pénzköltés nélkül kísérelheted meg elvinni a főnyereményt. A befizetési bónuszon túl szót érdemel még a VIP rendszer. Itt lényegében a valódi pénzes játék után pontokkal gyarapodsz, melyeket összegyűjtve azonnali jutalmakra válthatsz be. Ráadásul a több pont magasabb szintet eredményez, melynek köszönhetően cashback kárpótlásban részesülsz, és kipróbálhatod az új játékokat anélkül, hogy pénzt vesztenél velük. Emellett napról napra frissülő ajánlatok is várják az érdeklődőket, amiket a rendszer külön naptárba rendezett.

EuoMania napi promóciók

Ki-és befizetés

A tranzakciós lehetőségek terén kimondottan elégedettek voltunk az EuroMania-val. Amennyiben fel szeretnéd tölteni a számládat, akkor rengeteg lehetőség közül választhatsz. A bankkártyás befizetés (Visa, MasterCard) adottak, ahogy a banki átutalás. Emellett lehetőség nyílik az e-pánztárcás tranzakciókra a Skrill és a NETELLER segítségével. Mindez persze csak a jéghegy csúcsa, hisz az üzemeltetők nyitottak az olyan szolgáltatásokra is, mint a SOFORT, EntroPay, WebMoney, Nordea, Poli vagy zimpler. A hazai közönség számára ezek persze okkal hangzanak idegenül, lévén a fenti szolgáltatások többnyire külföldön népszerűek, vagy akár kizárólagosak egyetlen ország számára. Ettől függetlenül a bőséges kínálat dicséretesnek mondható. Ami a befizetési minimumot illeti, az EuroMania €20-t jelölt meg alsó határként, ami kétszer annyi, mint más kaszinó oldalaknál. A kifizetést lehet gyorsított eljáráson keresztül igényelni, ilyenkor egy nap alatt kézhez kapod az összeget, míg más esetekben az átfolyás akár több napot is igénybe vehet.

EuroMania mobilalkalmazás

Mobil alkalmazás

A mai rohanó világban az okostelefonok kétségtelenül az életünk részévé váltak. A különböző applikációkon keresztül ma már szinte bármi elérhető: kedvenc éttermünk étlapja, térkép, filmek, játékok stb. Éppen emiatt meghökkentő, hogy az EuroMania nem aknázz ki eléggé ezt a platformot. Pedig ha belegondolunk, utazás közben vagy az ebédszünetben rulettezni vagy nyerőgépezni legalább olyan szórakoztató, mintha a gép előtt tennénk.

Az EuroMania rendelkezik egy html5 alapú mobil verzióval, amely egyaránt kompatibilis az összes elérhető okostelefonnal, iOS-től és Androidtól kezdve egészen a Blackberry-ig. Ráadásul ez nem igényel semmilyen kliens vagy plugin letöltését. Bár az okostelefonok böngészőjéből hozzáférhető mobilbarát oldal derekasan helytáll, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a kisebb képernyőkön ujjal irányíthatóvá tegye a webhelyet, ez mégsem tud felérni egy külön alkalmazás nyújtotta kényelemmel.

Ügyfélszolgálat

Az EuroMania ügyfélszolgálata igen korrektnek mondható. Már maga az oldal bővelkedik információban, a GYIK-től egészen a tranzakciós átutalásokig mindenhez fűztek egy rövid eligazítást. Arról nem is beszélve, hogy a webhely elérhető magyar nyelven – igaz a forint hiányzik a valuták közül, így itthon csupán euróra átváltva lehet játszani.

Mint említettük, a Gyakran Ismételt Kérdések szekciója kellően részletes, és még telepítési útmutatót is mellékeltek a klienshez. Amennyiben mégsem találod a választ a kérdésedre, érdemes kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal telefonon, live chaten vagy emailben.

Az üzemeltető bevallása szerint a magyar nyelvű válaszra többet kell várni, mint az angolra, mivel azt valószínűleg külön le kell fordíttatniuk.

https://www.nav.gov.hu/nav/szerencsejatek/engedelyek/A_Magyarorszagon_enge_kaszino.html

Bónusz
https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/euromania-logo.png
<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/euromania-menu-300x227.png" alt="Az EuroMania kliensének menüje" width="300" height="227" class="alignright size-medium wp-image-834" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/euromania-menu-300x227.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/euromania-menu-180x136.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/euromania-menu-790x596.png 790w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/euromania-menu.png 947w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/euromania-lovedoctor.png" alt="A Love Doctor nevű nyerőgép játék" width="965" height="641" class="aligncenter size-full wp-image-835" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/euromania-lovedoctor.png 965w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/euromania-lovedoctor-180x120.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/euromania-lovedoctor-300x199.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/euromania-lovedoctor-790x525.png 790w" sizes="(max-width: 965px) 100vw, 965px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/euromania-drive.png" alt="A driver nevű nyerőgépes játék" width="1175" height="658" class="aligncenter size-full wp-image-836" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/euromania-drive.png 1175w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/euromania-drive-180x101.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/euromania-drive-300x168.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/euromania-drive-1024x573.png 1024w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/euromania-drive-790x442.png 790w" sizes="(max-width: 1175px) 100vw, 1175px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/euromania-the-big-wheel.png" alt="The Big Wheel nevű kaszinós játék" width="799" height="601" class="aligncenter size-full wp-image-837" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/euromania-the-big-wheel.png 799w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/euromania-the-big-wheel-180x135.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/euromania-the-big-wheel-300x226.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/euromania-the-big-wheel-790x594.png 790w" sizes="(max-width: 799px) 100vw, 799px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/euromania-promotion.png" alt="EuoMania napi promóciók" width="782" height="364" class="aligncenter size-full wp-image-838" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/euromania-promotion.png 782w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/euromania-promotion-180x84.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/euromania-promotion-300x140.png 300w" sizes="(max-width: 782px) 100vw, 782px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/euronania-mobile-211x300.png" alt="EuroMania mobilalkalmazás" width="211" height="300" class="alignright size-medium wp-image-839" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/euronania-mobile-211x300.png 211w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/euronania-mobile-180x256.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/euronania-mobile.png 320w" sizes="(max-width: 211px) 100vw, 211px" />

Gyors Áttekintés

Bónusz

  • Ingyenes bónusz: 10 Ingyen jegy
  • Kezdő bónusz: 100 €
Általános tudnivaló
Engedélyszám n/a
Cég n/a
Élõ játékok
Online játékok
Letölthetõ kliens
Ingyenes mód
Játéktípusok 150+
VIP mód
Játékok
Rulett
Kocka
Kártya
Nyerõgép
Videó póker
Blackjack
Póker
Mobil
Mobilbarát oldal
iPhone/iPad App
Android App
Fizetési módok
Minimum átutalás 20 €
Átutalás idõtartama 1-5 nap
Visa
MasterCard
PayPal
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
Bank Transfer
Voucher
SOFORT
CashUp
EntroPay
WebMoney
Bónuszok
Kezdõbónusz 100 €
Ingyenes bónusz 10 Ingyen jegy
Elsõ befizetéses bónusz 100 €
Meghívási jutalom
Ügyfélszolgálat
Hûségrendszer
Egész napos elérhetõség
Email
Telefon
Live Chat
Egyéb szerencsejátékok
Fogadás
Póker