HomekaszinoWilliam Hill Kaszinó Értékelések

William Hill Kaszinó Értékelések

https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/william-hill-logo.png

Szerző Értékelése


Tartalom

Jutalomrendszer

Segítségnyújtás

Pro

  • Kétszeres nyitó bónusz
  • Marvel-es nyerőgépek
  • Mobil alkalmazás

Con

  • Hiányzik az Androidos app
  • Gyenge játékminőség

Nehéz megmondani, hogy a William Hill esetében melyik a jobb: a pókeres vagy a kaszinós szolgáltatás. Utóbbi mellett szól a több száz változatos játék, melyek közt akadnak Marvel szuperhősösek is. A nyerőgépek stílusban és játékmódban egyaránt változatosak, bár a színvonal elég hullámzó. A rendszer emellett hajlamos borsot törni az orrod alá, például amikor az Adblocker miatt problémázik. Szerencsére ez kikerülhető az asztali kliens használatával. A legtöbb alkalmazás kipróbálható ingyen is, a valós pénzben történő játéknak pedig nagy lökést ad az első két utalást érintő promóció. A kaszinó mellett szól az is, hogy a kliens és a weboldal egyaránt le lett fordítva magyarra. Csak kár, hogy Androidos alkalmazás nincs. A William Hill kaszinója megért egy próbát, ha már úgyis regisztráltál a póker miatt, máskülönben lehet, hogy találsz jobb ajánlatot.

A William Hill szerencsejáték weboldal számtalan szolgáltatással kedveskedik azoknak, akik úgy érzik, hogy Fortuna asszony kegyeibe fogadta őket. Itt a póker, kaszinó és sportfogadás kéz a kézben jár, ráadásul teljesen legálisan, letölthető szoftveres támogatással. A pókeres részét már bemutattuk, ezúttal azonban a kaszinós felületére került sor. A William Hill híres arról, hogy külső fejlesztőktől bérli a kész játékokat, és ez kifejezetten előnyére válik a kínálatának. Számtalan fajta nyerőgép, jackpot várja a játékokat. A Marveles nyerőgépek hallatára biztos sokan felkapják a fejüket. Továbbá nem hiányozhat az élő póker, rulett és a blackjack sem. A tartalom nagy része ingyenesen is kipróbálható, hála a gyakorló módnak. A WH nem fukarkodik a promóciókkal: ugyan nincs túl sok kaszinós ajánlatuk, az első befizetéshez járó bónusz több, mint kielégítő.

Kaszinózási lehetőségek

Ízelítő a William Hill nyerőgép kínálatából

A William Hill virtuális kaszinójába kétféleképpen is beléphetünk. Az egyik a böngészőn keresztül történik, a másik pedig az asztali kliens használatával. Előbbi könnyítést jelent abból a szempontból, hogy nem kell a telepítéssel vacakolni, és minden elérhető helyből. Viszont hosszú távon a program sokkal kényelmesebb, hiszen beállíthatjuk az automatikus bejelentkezést, így egyetlen kattintással játékba kerülhetünk. Zárójelben jegyeznénk meg, hogy a böngésző blokkolja a hozzáférésed a nyerőgépekhez, ha valamilyen Adblockert használsz. A William Hill követi az aktuális trendeket, és a pókerszolgáltatásától eltérően itt engedi az ingyen zsetonnal történő fogadást. Erről annyit érdemes tudni, hogy afféle ízelítőként szolgál: kedved szerint játszhatsz a legtöbb játékkal, de profitot nem termelsz, még akkor sem, ha sokat nyersz. A játékok alján egy rövid jellemzést lehet olvasni a maximális oszlopszámról és a nyerő sorokról, ami igen hasznos.

Kipróbált játékok

A William Hill nyújtotta szórakozási és pénzszerzési lehetőséget három játékon keresztül teszteltük. Mivel külön menüponttal hívták fel a figyelmet a Marvel képregényhőseivel reklámozott nyerőgépekre, így azzal kezdtünk. A Playtech által szállított szuperhősös játékok grafika szempontjából a látványostól a meghökkentően groteszkig terjedtek. Mi az utóbbi kategóriába tartozó Fantasztikus Négyest próbáltuk ki, és a főszereplőkre csak alig-alig ismertünk rá. Játék szempontjából persze nem volt olyan vészes, főleg hogy a 3*5-ös táblán 50 nyerő vonal közül választhattunk. A Marvel világát hátrahagyva a választásunk az Everybody’s Jackpot-ra esett. Itt ugyan nem volt demó mód, viszont a 3*3-as szabadon pörgethető mező számtalan esélyt kínál a pénzszerzésre. Ráadásul itt a jackpotból a vigaszágon bejutottak is részesülnek. A látvány itt is inkább a fura irányába mozdul el, de játék közben úgysem a figurákat nézi az ember. A nyerőgépek okozta izgalmakat a kártyaasztalnál vezettük le egy kis blackjack-el. Itt szintén nem kellett csalódnunk, bár a játék formuláján nem igazán lehet mit változtatni.

Progressív Blackjack a William Hill oldalán Jackpot játék a William Hill oldalán Fantasztikus 4-es nyerőgép

Jutalmak és akciók

A játékkínálaton túl a William Hill nagy hangsúlyt fektet a promóciókra is. Egyfelől nem mehetünk el a nyitó akciók mellett. Akárcsak sok másik kaszinó oldal, a WH is bónuszt ad az új tagok első befizetéséhez. €200-ig a rendszer megduplázza az átutalt összeget. Amennyiben ezt meghaladja, €999-ig a felszorzás helyett fix €200-el egészítik ki. Amennyiben pedig €1000 fölé merészkedsz, akkor €400 üti a markod. Ez természetesen egyszeri alkalom, és el kell költeni, ha nem akarod, hogy elvesszen. Ha ez nem volna elég, a második befizetést is jutalmazzák, igaz jóval kisebb mértékben. Itt a begyűjthető bónusz felső értéke €100. William Hill oldalra megéri átcsábítani az ismerőseidet is, lévén a fizetős tagokért további jutalmat kapsz. Minden egyes tagért, aki neked köszönhetően végezte el az első befizetését, €50-t írnak jóvá a számládon.

Ki-és befizetés

Aki rendszeresen kaszinózik, az tudja, hogy a pénz hol jön, hol megy, így a folyamatos utánpótlás elengedhetetlen. Éppen ezért fontos, hogy a William Hill tranzakciós hálózata kellően sokoldalú legyen. Ezen a téren az oldal jól teljesít: a megszorult játékosok használhatják Visa vagy MasterCard bankkártyájukat, de az olyan e-pénztárcás megoldások is elfogadottak, mint például a PayPal, Skrill és Neteller. A befizetés gyorsított módon történik, a kifizetésre viszont egytől öt napig várni kell. A William Hill-nél lévő számlánk feltöltése €10-tól kezdődik, viszont a maximum érték tranzakciótól függően €10.000 és €99.000 között van. Ugyanez a helyzet a kifizetéssel is. A részletekkel kapcsolatban mindenesetre érdemes elolvasni a szabályzatot.

Mobil alkalmazás

A William Hill üzemeltetői gondoltak azokra is, akik jobban szeretnek az okostelefonukon játszani. Az oldalt ugyanis mobilbaráttá tették, azaz kisebb képernyőjű eszközön is szórakoztató élményt nyújt. Sajnos nincs túl jól optimalizálva, és telefonon játszva kicsit nehézkes a különböző nyerőgépek között váltani. Az ebből fakadó frusztráció elkerülésére van egy mobil applikációkat felvonultató része az oldalnak, ahol le lehet tölteni a bingós, sportfogadós, élő játékos és kaszinós appokat. IPhone-ra, leglábbis. Mivel a Google Store szigorúan tiltja a pénzes szerencsejátékok feltöltését, így az Androidot használóknak rossz hírrel kell szolgálnunk. Azonban nemhogy hivatalos formában nem lehet erre a platformra letölteni, de még manuálisan sem lehet elindítani a programot. Az Androidosok tehát kénytelen a böngészőből játszani.

Ügyfélszolgálat

William Hill Kaszinó főoldalaA William Hill mind alapvetően támogatja a magyar nyelvet. Mind az asztali kliens, mind pedig a weboldal fő pontjai lokalizáltak. A magyaron kívül egyébként még 20 másik nyelv érhető el. A nap minden percében aktív ügyfélszolgálatot bármikor felkeresheted a problémáddal.

Választásodtól függően ingyen hívhatod őket telefonon, írhatsz e-mailt, vagy pedig beizzíthatod a live chatet. A Gyakran Ismételt Kérdések szekció rengeteg hasznos tanáccsal szolgál, bár a nekünk kellő információ megtalálása elég nehézkes volt.

Ez a szerencsejátékoldal jelenleg nem rendelkezik legális működési engedéllyel Magyarországon. Emiatt a hazai közönség számára illegálisnak minősül az oldalra való regisztráció.
Bónusz
https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/william-hill-logo.png
<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/william-hill-gallery.png" alt="Ízelítő a William Hill nyerőgép kínálatából" width="715" height="117" class="aligncenter size-full wp-image-185" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/william-hill-gallery.png 715w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/william-hill-gallery-180x29.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/william-hill-gallery-300x49.png 300w" sizes="(max-width: 715px) 100vw, 715px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/william-hill-blackjack-150x150.png" alt="Progressív Blackjack a William Hill oldalán" width="150" height="150" class="alignnone size-thumbnail wp-image-186" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/william-hill-blackjack-150x150.png 150w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/william-hill-blackjack-65x65.png 65w" sizes="(max-width: 150px) 100vw, 150px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/william-hill-jackpot-150x150.png" alt="Jackpot játék a William Hill oldalán" width="150" height="150" class="alignnone size-thumbnail wp-image-187" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/william-hill-jackpot-150x150.png 150w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/william-hill-jackpot-65x65.png 65w" sizes="(max-width: 150px) 100vw, 150px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/william-hill-marvel-150x150.png" alt="Fantasztikus 4-es nyerőgép" width="150" height="150" class="alignnone size-thumbnail wp-image-188" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/william-hill-marvel-150x150.png 150w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/william-hill-marvel-65x65.png 65w" sizes="(max-width: 150px) 100vw, 150px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/william-hill-com-300x160.png" alt="William Hill Kaszinó főoldala" width="300" height="160" class="alignright size-medium wp-image-184" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/william-hill-com-300x160.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/william-hill-com-180x96.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/william-hill-com-790x422.png 790w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/william-hill-com.png 798w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />

Gyors Áttekintés

Bónusz

  • Ingyenes bónusz:
  • Kezdő bónusz: 200 €
Általános tudnivaló
Engedélyszám 000-039225 R-319373-001
Cég WHIG Ltd.
Élõ játékok
Online játékok
Letölthetõ kliens
Ingyenes mód
Játéktípusok 350+
VIP mód
Játékok
Rulett
Kocka
Kártya
Nyerõgép
Videó póker
Blackjack
Póker
Mobil
Mobilbarát oldal
iPhone/iPad App
Android App
Fizetési módok
Minimum átutalás 10 €
Átutalás idõtartama 1-2 nap
Visa
MasterCard
PayPal
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
Bank Transfer
Voucher
SOFORT
CashUp
EntroPay
WebMoney
Bónuszok
Kezdõbónusz 200 €
Ingyenes bónusz
Elsõ befizetéses bónusz 200 €
Meghívási jutalom 50 €
Ügyfélszolgálat
Hûségrendszer
Egész napos elérhetõség
Email
Telefon
Live Chat
Egyéb szerencsejátékok
Fogadás
Póker