Skip to content

2016-os Olimpiai Játékok Fogadás

A 2016-os olimpia logója

Nem sokkal azután, hogy lecseng az izgalom a 2016-os labdarúgó-bajnokság végső sípszóját követően, egy hasonlóan nagy kaliberű sportesemény vesz kezdetét. Bizony, augusztus 5. és augusztus 21. között sorozatban harmincegyedszerre kerül megrendezésre a nyári olimpiai játékok, ahol öt földrész legjobb sportolói mérhetik össze az erejüket. A helyszín ezúttal a brazíliai Rio de Janeiro lesz, aki Tokiót, Chicagót és Madridot maga mögé utasítva első dél-amerikai városként vívta ki magának a szervezés jogát.

Az olimpiai lángot egyébként még 2014 áprilisában gyújtották meg, és a világot körbejárva 329 várost érintettek a hordozók, míg végül május 3-án érkeztek meg a helyszínre. Az olimpia kabalája egy sárga macskaszerű lény, Vinicus, aki a híres brazil zenész, Vinicius de Moraes után kapta a nevét. Az idei olimpián összesen 31 versenyszámot hirdettek meg, és ezeken számtalan tehetség fogja Magyarországot képviselni. Hazánk részvétele sokakat arra sarkal, hogy kipróbálják az online fogadást, így úgy döntöttünk, hogy dióhéjban mindazt, amit tudni érdemes.

Online fogadás a 2016-os olimpiára

Fogadási lehetőségek a 2016-os nyári olimpiára az Unibet-elA fogadás témakörét kétféleképpen közelítik meg. A többség úgy tekint rá, mint szórakozási lehetőségre, és a csapatuk támogatásáért szoktak valamennyi tétet feltenni. A kisebbségbe pedig a vér profik tartoznak, akik nem kötődnek semmilyen nemzethez vagy csapathoz, és a puszta statisztika alapján mérlegelik a döntést. Mivel az Olimpia közeledtével felélénkül az élet a fogadóirodákban, fontos hogy tisztában legyél a lehetőségeiddel. Egyrészt mindenképp használd ki az élő fogadást, amennyiben elérhető. Másrészt csak és kizárólag legálisan működő szerencsejáték portálra regisztrálj. Ez nem feltétlenül zárja ki a külföldi oldalakat, viszont a hiteles működési engedélynek mindenképp nézz utána. Amennyiben az oldal megfelel az elvárásaidnak, és a NAV sem blokkolja, akkor nyugodtan regisztrálhatsz. Ez a folyamat kivétel nélkül ingyenes, és csupán a személyes adataidra (név, lakcím, telefonszám) van szükség, a tranzakciós adatokat ráérsz később is megadni. Amire pedig mindenképp figyelj oda, az a promóciók és azok apró betűs része. Az Olimpia alatt a bukméker oldalak egymással versengve hirdetik majd a bónuszaikat és exkluzív ajánlataikat, ám ezeknél mindig van egy rejtett kitétel, amit érdemes elolvasni.

Élő fogadás

Amennyiben ki szeretnéd hozni a maximumot a fogadásaidból, akkor nem árt, ha figyelembe veszed az élő fogadás lehetőségét. Itt a rendszer nem zárja le a téteket a mérkőzés kezdete előtt, és a tippjeidet szabadon megteheted akár az utolsó percekben is. Emellett sokkal pontosabb jóslást végezhetsz a kimenetelt tekintve, hiszen a mérkőzés közben befolyt adatokat is figyelembe veheted. Élő játék közben fogadni sokkal szórakoztatóbb, hiszen a rugalmassága miatt nem kell annyira a kimenetel miatt görcsölnöd. Sőt, sokan az a meccs nézése közben szokták az élő fogadást intézni, hiszen egy kritikus pillanatban esett gól sokakban felkelti a fogadásra való hajlamot. Megjegyeznénk, hogy néhány fogadóoldal élőben közvetíti a népszerű sporteseményeket, melyek közt az Olimpiai játékok is szerepelni fognak. Persze az élő fogadásnak is megvannak a maga veszélyei. Amikor a kedvenc csapatuk jól teljesít az első félidőben, sokan nagy összeget tesznek rájuk a szünetben, hisz úgy gondolják, hogy a győzelem már a zsebükben van. A meccs hátralévő részében azonban fordulhatnak a dolgok, és ez végső soron hatalmas buktához vezethet. Éppen ezért nem szabad hagyni, hogy az izgalom és az adrenalin meggátolja a józan gondolkodást.

Különböző labdatípusok amik biztos szerepelni fognak a nyári olimpián

Magyarok Rióban

Hazai tekintetben Magyarországot Rióban egy közel 300 fős delegáció fogja képviselni, melybe sportolók és kísérőik egyaránt beletartoznak. A teljes létszám természetesen az utolsó percig változhat, ám így is biztosak lehetünk benne, hogy az éremeső nem fog elmaradni. A sportágak listáját helyhiány miatt most nem soroljuk fel, viszont kiemelnénk néhányat, ahol biztosan számítani lehet az izgalmakra: birkózás, kajak-kenu, sportlövészet, úszás, vívás és vízilabda. Mivel az összes magyar sportolóra külön-külön fogadni még kis téttel is megterhelő lenne a pénztárcád számára, így mi azt ajánljuk, hogy válassz ki kettőt-hármat, és azon belül próbálj meg érvényesülni. Érdemes észben tartani a tavalyi remekelő sportolóinkat is. Risztov Éva, Gyurta Dániel és Mohamed Aida biztos meg fogja izzasztani a mezőnyt, csak hogy néhány tehetséget emeljünk ki a sok közül. Mi azt is javasoljuk, hogy a favoritok mellett adj esélyt az ifjú titánoknak is. Ki tudja, lehet nemcsak meglepetést okoznak, hanem jelentős nyereményt is hoznak.

A legjobb bukmékerek az olimpiai fogadáshoz

Reméljük a fenti sorainkkal sikerült eloszlatnunk a kételyeket az online fogadást illetően. Ha úgy vagy vele, hogy egy szerény összeget feltennél a hazai élsportolók egyikére, akkor már csak azt kell eldöntened, hogy melyik fogadóirodánál is tedd azt. Jó kiindulási alap például a magyar TippmixPro, ahol száz százalékban magyar ügyfélszolgálat és egy remek dizájn vár. Bár a TippmixPro alaphangon nagyobb figyelmet fordít a magyar sportolókra, az Olimpia ideje alatt a nevük a nemzetközi bukmékereknél is kötelező jelleggel felbukkan, így akár a külföldi felhozatalt is kipróbálhatod. Megjegyeznénk, hogy ebben az esetben jobb szorzókra is számíthatsz, valamint kihasználhatod a különböző akciós ajánlatokat és promóciókat is. A Feeling Lucky oldalán számtalan bemutatót találsz, de mi kiemeltünk két lehetséges jelölted a számodra.

bwin

bwin logoA bwin vezető szerepet tölt be korunk szerencsejáték iparában. Bár egyaránt lehetőséget biztosítanak a nyerőgépezésre és kártyázása, a sportfogadást sem hanyagolják el. Több mint 41 népszerű és kevésbé népszerű sportág áll a rendelkezésedre, melyek közt megtalálható a kosárlabda, baseball, sakk, sífutás, Nascar, boksz és darts is, sőt náluk akár a magyar NBI-s focicsapatokra is köthetsz fogadást. Az élő fogadás értelemszerűen jelen van, sőt akár chatelhetsz is a többi résztvevővel, hogy megosszátok a tapasztalataitokat. Bár üdvözlő bónuszt itt nem találsz, az oldal rendelkezik néhány rendszeres ajánlattal, és minden bizonnyal elő fognak rukkolni néhány promócióval az olimpia idejére is.

Unibet

unibet-logoAz Unibet szerencsejáték szolgáltatóról már biztosan hallottál, hiszen a sportfogadás mellett online kaszinót üzemeltetnek és pókerversenyeket rendeznek. A kellemes dizájnú weboldalon könnyen kiismerheted magad, hála az egyszerű menürendszernek. Összesen 37 sportágra lehet fogadást kötni, így ha unod az olimpiát, akkor kikapcsolódásképpen megnézheted, milyen a felhozatalt a lóversenynél vagy a Formula 1-nél. Természetesen nem maradhat ki az élő fogadás sem, az Unibet TV-nek hála a fizetős tagok akár a konkrét közvetítésbe is betekintést nyerhetnek. Az Unibet másik nagy erősségének a mobileszközök támogatása számít. Amellett, hogy kiváló mobilbarát oldallal büszkélkedhetnek, a sportfogadást egy külön applikáción keresztül is űzheted.