Skip to content

Asztalitenisz Fogadás

asztali-tenisz-fogadás

Az asztalitenisz fogadás az utóbbi időben keresettebbé vált Magyarországon. Egyre több esetben fordul elő, hogy egy-egy mérkőzés eredményét élőben is nyomon lehet követni. Tapasztalataink szerint sok bajnokság és mérkőzés szerepel a bukmékerek kínálatában. Persze ez a sportág nem olyan népszerű, mint a foci, de egyre több embernek akad meg rajta a szeme. Ez többek között annak köszönhető, hogy az asztalitenisz fogadás segítségével nagy nyereményekre lehet szert tenni. Nincs akadálya annak, hogy Te is próbára tedd a tudásodat és a szerencsédet, de előtte olvasd át a cikkünket, hogy jobban képben legyél!

Fogadási tippek és stratégiák

TippmixPro Asztalitenisz FogadásAzt tanácsoljuk, hogy az asztalitenisz fogadás előtt járj utána annak, hogy milyen az egyes játékosok közelmúltban nyújtott teljesítménye. Így nagyobb eséllyel fogod eltalálni, hogy ki nyeri majd meg az adott meccset. Nem mindig a papírforma érvényesül, úgyhogy legyél körültekintő. A fogadóirodák is hibákat követhetnek el az esélyek megállapításakor, hiszen az asztalitenisz a kevésbé ismert sportágak közé tartozik. A nem túl prominens bajnokságokon és mérkőzéseken sokkal nagyobb a váratlan meglepetések valószínűsége. A játék stílusa is sokat nyom a latban, valamint az sem mindegy, hogy a versenyzők melyik kezükkel játszanak, illetve hogy hogyan tartják az ütőt. Mivel mindenkinek vannak jobb és rosszabb periódusai, ezért nézz utána a versenyzők jóval korábbi eredményeinek is! A bukmékerek ajánlatai között nagy különbségek lehetnek, ennélfogva jobb, ha összehasonlítod az ajánlatokat.

Asztalitenisz bajnokságok

Az asztalitenisz főleg a világ keleti felén számít népszerűnek, de ez korántsem jelenti azt, hogy nyugatabbra ne rendeznének versenyeket. Sőt, az asztalitenisz az olimpiai sportágak közé tartozik, úgyhogy a jövőben is biztos lesz lehetőséged arra, hogy a kedvenc versenyzőidnek szurkolj. Ezenkívül említést kell még tennünk a világ-, a nemzeti és nemzetközi bajnokságokról is. Mint már mondtuk, egyre több esetben lehet az asztalitenisz-mérkőzések eredményeire fogadni.

fogadás-asztalitenisz

Ajánlott bukmékerek

A magyarországi törvények meglehetősen szigorúak, ha a sportfogadásról van szó. Hazánkban egyedül a TippmixPro használata engedélyezett, ezért itt kell körülnézned, ha az asztalitenisszel kapcsolatban szeretnél fogadni.

TippmixPro

A TippmixPro oldalán jelenleg is lehet fogadni az asztalitenisz-mérkőzések eredményeire. Egyre több bajnokság és meccs szerepel a kínálatban, ám az egyes mérkőzésekre vetítve még nincs túl sok fogadási lehetőség. Egyelőre csupán arra lehet tippelni, hogy ki lesz a mérkőzés győztese. Arra nincsen lehetőség, hogy a pontok számával vagy a szettek győztesével kapcsolatban tedd meg a tétjeidet. Mindazonáltal reméljük, hogy a jövőben többféle módon is lehet majd az asztalitenisz-meccsek eredményére fogadni, mert látunk perspektívát ebben a sportágban.