Skip to content

Kézilabda Fogadás

Kézilabda kép

Habár közel sem bír akkora népszerűséggel a bukmékerek körében mint a labdarúgás, a kézilabdának is megvan a maga elhivatott rajongótábora, akik nem restek fogadást kötni a kedvenc csapatukra. Amennyiben kacérkodsz a gondolattal, hogy próbára tedd a pénzed és a szerencséd ennél a sportágnál, néhány dolgot érdemes tudni. Egyrészt megnyugtató tudni, hogy a főbb bajnokságok és ligák szinte kivétel nélkül szerepelni szoktak a kínálatban, és igazán részletekbe menően lehet fogadni egyik-másik mérkőzésre (már ha profi oldalon fogadsz. A kézilabda szinte kivétel nélkül szerepelni szokott az élő fogadások felhozatalában, sőt akár mobilról is fogadhatsz, hála az okostelefonokra szánt letölthető alkalmazásnak. Az egyetlen hátrány, hogy a bukméker oldalak csak ritkán szoktak olyan bónusszal vagy promócióval előállni, ami kifejezetten a kézilabdára fogadókat érinti.

Fogadási tippek és stratégiák

Kézilabda fogadás a bwin-enKézilabdára fogadni nem tér el különösebben attól, mint amikor focira fogad az ember. Adott egy esemény, melynél megtippelheted, hogy a csapatod nyerni fog, veszít, avagy döntetlen lesz. A legtöbben ennél tovább nem szoktak merészkedni, pedig akadnak még bőven lehetőségek. Pénzt tehetsz fel arra, hogy melyik fél talál először a hálóba, mi lesz a félidős állás, de ha nagyon biztos vagy a dolgodban, akkor akár hendikepes fogadást is kipróbálhatod. Érdemes egy meccse esetén több szempontra is fogadni, viszont vigyázz, hogy ezek ne üssék egymást! Az összetett sorsjegyet a netes fogadóirodák is szeretik, és különböző bónuszokkal szokták jutalmazni. Néha a mobilról történő fogadást is érdemes kipróbálni, nagyobb mozgástered ad, ráadásul ez a mód szintén biztosít néhány egyedi jutalmat. A rutinos tippmix bajnokoknak ezt talán nem kell mondani, viszont másoknak talán segíthet: amikor fogadsz, ne az érzéseidre hallgass! A legtöbb oldalon találhatsz statisztikákat, vagy használd az Internetet a tájékozott döntés érdekében.

Bajnokságok

Kézilabda tekintetében két kategóriát érdemes elkülöníteni: egyrészt vannak az országon belüli házi bajnokságok, ahol egy adott nemzet csapatai mérik össze az erejüket. Másrészt viszont vannak nemzetközi kupák, ahol egy-egy ország képviselői csapnak össze. Értelemszerűen az utóbbit kíséri nagyobb sajtóvisszhang, és a netes bukméker oldalak is szívesebben koncentrálnak rájuk, hiszen nagyobb eséllyel tudják megszólítani vele a fogadóközönséget. A házi kupák esetében Németország, Franciaország és Spanyolország szinte mindig megkapja a saját kategóriáját, de az északi országok (Dánia, Svédország, Svájc) is gyakran felkerülnek a listára. Sajnos a nemzetközi fogadóoldalak hiába rendelkeznek magyar nyelvű verzióval, ez még nem garantálja azt, hogy a mi bajnokságunkat bevennék a fogadó naptárba.

Ajánlott bukmékerek

Az elmélet áttekintése után következzen itt három fogadó oldal, amelyek kifejezetten jó ajánlatokkal büszkélkedhetnek, ha kézilabdáról van szó.

BetClic

BetClicA BetClic egy kiemelkedő szerencsejáték és sportfogadó oldal, melyet mi sem bizonyít jobban, hogy a hazai közönségnek maga Dárdai Pál jelenik meg, mint reklám arc. Összesen 22 sportág közül lehet választani, melyeknél részletekbe menően lehet fogadni. Ez különösen igaz a kézilabdára, itt ugyanis a nemzetközi ligák mellett a német és a skandináv bajnokságokra is fogadhatsz (a magyar kupa sajnos hiányzik). Persze más szempontok alapján is szortírozhatod az eseményeket: férfi/női vagy akár felnőtt/ifi. Az esetek többségében a meccs eredményre és a hendikep eredményre lehet pénzt tenni, de bizonyos esetekben felkerül az a lehetőség is, hogy a bajnokságot megnyerő csapatra fogadj.

bwin

bwinA kézilabda a bwin kínálatában a harmadik legnépszerűbb sportágnak számít. Emellett plusz pontot érdemelnek amiatt is, hogy a magyar kézilabda válogatottat érintő események kiemelt helyen, a lista tetején szerepelnek, és csak ezután következnek a nemzetközi vagy más országbeli mérkőzések. A bwin a magyar kupa eseményeit nem követi nyomon, de cserébe fogadni lehet a spanyol, portugál, német francia, dán, svéd és svájci házikupa meccseire. Emellett persze a nemzetközi ligák sem maradhatnak ki. Az egyes összecsapások végkimenetelén túl még fogadhatsz a félidős állásra, az összes szerzett gólra, vagy akár hendikepes téteket is megtehetsz. Végül nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy a kézilabda az elő fogadások listájára is felkerült.

William Hill

William HillA William Hill az egyik leginkább ismert online bukméker oldal. A sportfogadáson kívül még nyerőgépekkel és pókerrel is foglalkoznak, így igazán jártasnak mondhatóak a szerencsejáték világában. Összesen 29 sportágat vonultatnak fel, köztük a kézilabdát is, viszont a kézilabda csak a lista alján látható, lévén az oldal jobban szeret a focira és a teniszre koncentrálni. Ettől függetlenül korrekt felhozatalt mondhatnak a magukénak, hiszen az éppen futó nemzetközi bajnokságon túl figyelemmel kísérik a francia, német, spanyol, svéd, dán, norvég és svájci csapatok házi bajnokságát. A fogadási lehetőségek a mérkőzés színvonalához vannak szabva: a Bajnokok Ligájánál például felteheted a pénzed a győztes csapatra, míg az aktuális mérkőzésnél fogadhatsz az első góltól kezdve a hendikepen át a félidős eredményre. Ám a kevésbé nívós eseményeknél már inkább csak a mérkőzés eredményre lehet fogadni.