HomefogadasVízilabda Fogadás

Vízilabda Fogadás

Vízilabda Fogadás

A vízilabda nem véletlenül áll olyan közel a magyarok szívéhez. Válogatottunk a legtöbbször hatalmas sikereket ér el ebben a sportágban és gyakran tér haza érmekkel. Ennek következtében a magyarok szívesen kötnek sportfogadást a vízilabdával kapcsolatban. Mivel a mérkőzéseken általában sok gól születik, ezért egy izgalmas és látványos sportról van szó. Szinte percről percre változhat a nyertes, tehát érdemes élőben is nyomon követni a mérkőzéseket. Sajnos erre a legtöbb bukméker nem nyújt lehetőséget. Sőt, sok szolgáltató oldalán egyáltalán nem lehet a vízilabda-meccsekre fogadni. Ennek tükrében azt tanácsoljuk, hogy jól nézz körül, mielőtt számlát nyitsz egy-egy bukméker oldalán. Csak akkor regisztrálj, ha valóban tudsz fogadni a vízilabdás mérkőzések eredményeire.

Fogadási tippek és stratégiák

Vízilabda Fogadás TippmixA vízilabda esetében többféle fogadási lehetőség áll a rendelkezésedre. Megteheted a tétjeidet azzal kapcsolatban, hogy szerinted ki fog nyerni, illetve hogy ki fog továbbjutni. A döntetlenre adott szorzók általában magasak, hiszen nagyon ritkán fordul elő, hogy egy mérkőzés ilyen eredménnyel végződik. Ezenkívül elérhető még a kétesélyes, illetve a hendikepes fogadás. Megtippelheted azt is, hogy a gólok mennyisége egy bizonyos számnál magasabb vagy alacsonyabb lesz. Egyes esetekben fogadni lehet arra, hogy ki szerzi az adott mérkőzés első találatát, illetve hogy hány kiállítás lesz. Azt mondhatjuk tehát, hogy van választási lehetőséged, ha fogadni szeretnél. Persze a paletta nem olyan széles, mint például a labdarúgás esetében, de azért megtalálhatod a számításodat, ha akarod.

Vízilabda bajnokságok

Nagyon sokféle vízilabdás esemény mérkőzéseire tudsz fogadni. Az Olimpián természetesen helyet kap ez a sportág, illetve szokott még lenni Európa-bajnokság, Világbajnokság és Világkupa is. És akkor még nem is említettük a nemzeti, illetve a nemzetközi versenyeket… Persze nem mindegyik eseményre és mérkőzésre lehet fogadni a bukmékereken keresztül, de azért valószínűleg nem fogsz teljesen hoppon maradni, ha a vízilabdával kapcsolatban szeretnél fogadást kötni.

Ajánlott bukmékerek

Természetesen azt ajánljuk Neked, hogy kizárólag a törvényes keretek között működő bukmékerek weboldalain fogadj. Magyarországon egyedül a TippmixPro használata legális, tehát ennek a szolgáltatónak a honlapján kell körülnézned, ha érdeklődsz a sportfogadás iránt.

TippmixPro

Néhány vízilabdás mérkőzés eredményére valószínűleg most is tudsz fogadni. A fent már említett fogadási típusok közül a hendikepes, a kétesélyes, illetve a győztest és a továbbjutást megtippelő típusok érhetők el. Ezenkívül megteheted a tétjeidet azzal kapcsolatban is, hogy a gólok mennyisége kisebb vagy nagyobb lesz a megadott számnál. Változó, hogy milyen tétekkel tudsz fogadni a weboldalon, ezért legyél szemfüles! Nézd meg a kínálatot, járj utána a csapatok esélyeinek és tedd meg a tétjeidet, hogy nyeremények üthessék a markodat!

https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/vízilabda-fogadás-póló.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/vízilabda-fogadás-póló.jpg" width="300" height="174" alt="Vízilabda Fogadás">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/vízilabda-fogadás-tippmix-min-300x230.jpg" alt="Vízilabda Fogadás Tippmix" width="300" height="230" class="alignright size-medium wp-image-1985" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/vízilabda-fogadás-tippmix-min-300x230.jpg 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/vízilabda-fogadás-tippmix-min-150x115.jpg 150w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/vízilabda-fogadás-tippmix-min-180x138.jpg 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/vízilabda-fogadás-tippmix-min-360x276.jpg 360w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/vízilabda-fogadás-tippmix-min.jpg 750w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/vízilabda-bajnokság-fogadás.jpg" alt="" width="900" height="599" class="aligncenter size-full wp-image-1986" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/vízilabda-bajnokság-fogadás.jpg 900w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/vízilabda-bajnokság-fogadás-300x200.jpg 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/vízilabda-bajnokság-fogadás-150x100.jpg 150w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/vízilabda-bajnokság-fogadás-180x120.jpg 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/vízilabda-bajnokság-fogadás-360x240.jpg 360w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/vízilabda-bajnokság-fogadás-790x526.jpg 790w" sizes="(max-width: 900px) 100vw, 900px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo-300x174.png" alt="" width="300" height="174" class="alignright size-medium wp-image-55" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />