HomefogadasRöplabda Fogadás

Röplabda Fogadás

Röplabda Fogadás

A röplabdával kapcsolatos sportfogadás népszerűnek számít Magyarországon. Mivel a játék során gyorsan változik az eredmény, ezért igen izgalmasak a meccsek. Az sem mindig egyértelmű, hogy ki fog nyerni, mert ezzel kapcsolatban is szoktak lenni kisebb-nagyobb meglepetések. Ráadásul ennél a sportágnál nincsen döntetlen sem. Nagyon sokféle szempontból lehet a röplabdameccsek eredményére fogadni, ezért bőven csemegézhetsz a lehetőségek közül, ha gyarapítani szeretnéd a bankszámládat. Persze arra is szükség lesz, hogy utánanézz az egyes csapatoknak és játékosoknak, ha igazán nagy nyereményekre vágysz. A röplabdával kapcsolatban nem mindig egyszerű megtalálni az Általad keresett információt, de érdemes rászánnod az időt a kutatásra, ha komolyabban akarsz foglalkozni a sportfogadással.

Fogadási tippek és stratégiák

Röplabda Tippmix FogadásBár a röplabdával kapcsolatban nincs olyan sokféle fogadási lehetőség, mint mondjuk a foci esetében, de még így is bőven lesz miből válogatnod. Természetesen megtippelheted, hogy ki fogja nyerni a mérkőzést vagy az egyes szetteket. Sőt, akár a pontos eredményt is megpróbálhatod kitalálni. Fogadhatsz arra, hogy hány játszmából fog állni a meccs. Ezenkívül megtippelheted azt is, hogy egy bizonyos pontszámnál többet vagy kevesebbet szereznek majd a csapatok egy mérkőzésen vagy egy szetten belül. Említést kell még tennünk a hendikepes lehetőségekről. Van, ahol arra is lehet fogadni, hogy mekkora lesz a csapatok közötti gólkülönbség, illetve hogy bizonyos játékszakaszokban (pl. az első 5 percben) milyen eredmények születnek. A röplabda esetében általában nincs lehetőség élő fogadásra, hiszen a legtöbb bukméker nem közvetíti a meccseket, így sajnos meg kell elégedned a pre-match típusú fogadással.

Röplabda bajnokságok

Mivel a röplabda világszerte kedvelt, ezért több bajnokságot is rendeznek a sportág szerelmesei. Általában a különféle nemzeti bajnokságok eredményeire is lehet fogadni a bukmékerek oldalain. Mivel ezt a sportot férfiak és nők egyaránt játszhatják, ezért a meccsek terén van fogadási választék. A világbajnokság megrendezésére négyévente kerül sor. A röplabda olimpiai sportág, ezért ennek az eseménynek a keretében szintén négyévente szoktak lenni mérkőzések. Ez tehát azt jelenti, hogy ha röplabdával kapcsolatban akarsz fogadni, akkor meg fogod találni a számításodat.

Röplabda-Csapat_Fogadás

Ajánlott bukmékerek

Nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, hogy kizárólag legálisan működő bukmékereken keresztül tedd meg a tétjeidet! Jelenleg hazánkban kizárólag a TippmixPro segítségével lehet törvényesen fogadni, a többi oldal használata nem engedélyezett.

TippmixPro

A honlapon tudsz fogadni a röplabdamérkőzések eredményeire. Először is megtippelheted, hogy ki lesz a meccs, illetve az egyes szettek győztese. Azzal kapcsolatban is fogadhatsz, hogy egy bizonyos számnál több vagy kevesebb találat fog születni a mérkőzésen vagy az első játszmában. Megtippelheted a pontos végeredményt, illetve a szettek számát. A felsoroltakon kívül hendikepes fogadás is szerepel a TippmixPro palettáján. A regisztrációt, illetve az azonosítást követően csupán néhány gombnyomás kell ahhoz, hogy leadd a tippjeidet. Vágj bele most, hogy igazán sok pénzt nyerhess a sportfogadás segítségével!

https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/röplabda-fogadás.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/röplabda-fogadás.jpg" width="300" height="174" alt="Röplabda Fogadás">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/röplabda-tippmix-fogadás-300x269.jpg" alt="Röplabda Tippmix Fogadás" width="300" height="269" class="alignright size-medium wp-image-1991" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/röplabda-tippmix-fogadás-300x269.jpg 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/röplabda-tippmix-fogadás-150x134.jpg 150w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/röplabda-tippmix-fogadás-180x161.jpg 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/röplabda-tippmix-fogadás-360x323.jpg 360w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/röplabda-tippmix-fogadás.jpg 712w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/röplabda-csapat-fogadás.jpg" alt="Röplabda-Csapat_Fogadás" width="900" height="524" class="aligncenter size-full wp-image-1941" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/röplabda-csapat-fogadás.jpg 900w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/röplabda-csapat-fogadás-300x175.jpg 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/röplabda-csapat-fogadás-150x87.jpg 150w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/röplabda-csapat-fogadás-180x105.jpg 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/röplabda-csapat-fogadás-360x210.jpg 360w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/röplabda-csapat-fogadás-790x460.jpg 790w" sizes="(max-width: 900px) 100vw, 900px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo-300x174.png" alt="" width="300" height="174" class="alignright size-medium wp-image-55" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />