Skip to content

Tenisz Fogadás

Tenisz labda

A labdarúgás és kosár mellett a tenisz számít a sportfogadás állócsillagának, amelybe a harcedzett veteránok mellett a sport szerelmesei is belekóstolnak. Azt azonban nem árt észben tartani, hogy a vaktában leadott tétek nem szoktak bevételt termelni. Ugyan az emberek többsége nem megélhetésszerűen fogad a teniszre, mi mégis azt javasoljuk, hogy nézz utána a részleteknek, és ne csak szimpátia alapján fogadj. A legtöbb fogadóoldal például rendelkezik valamilyen bónusszal arra nézve, ha kizárólagosan teniszre fogadsz. Ez lehet például valamilyen kárpótlás, vagy a kifizetési szorzó megduplázása. A teniszt egyébként a sportcsatornák is folyamatosan nyomon követik, a fogadóirodák pedig gyakran azt is megengedik, hogy a mérkőzés kezdete után is fogadj (ezt nevezik élő fogadásnak). Úgyhogy nyugodtan merülj bele a sportfogadás és a tenisz világába, hidd el, megéri!

Fogadási tippek és stratégiák

Teniszre fogadni kicsit eltér a hagyományos rendszertől. A legtöbben tisztában vannak a lehetőségeikkel, ha labdajátékokról van szó: mérkőzés győztes, félidős állás, hendikep, gólok száma, félidős állás stb. A tenisz azonban eleve más szinten működik. A mérkőzés győztesre itt is fogadhatsz, viszont ezen felül megtippelheted, hogy ki nyeri az egyes szetteket, sőt akár pontokat is. A tenisznél talán semelyik másik sportág nem épít ennyire az élő fogadásra. Ilyenkor a meccs kezdése után is nyitva állnak a szelvények, így a Tv előtt ülve, az események tetőfokán fogadhatsz, és akár pontról pontra más összeget tehetsz meg. Ehhez mi mindenképp a mobilt ajánljuk. Az összes nívósabb fogadó oldal (mármint a nemzetköziek) rendelkeznek egy letölthető applikációval, melyen keresztül könnyedén intézheted az ügyeidet. Természetesen nem kötelező élni az élő fogadás lehetőségével, ám az izgalom tekintetében mindenképp megér egy próbát.

Unibet tenisz fogadás

Tenisz tornák

A netes sportfogadó irodák örömmel követik nyomon a tenisz világának eseményeit. Mondani sem kell, hogy kivétel nélkül az összes nemzetközi tornát felteszik a kínálatukba. Legyen szó az Australian Open-ről, a Roland Garosról, US Open-ről, a WTA premier tornákról vagy akár a Fed-kupáról, a tenisz kategória alatt bőséges kínálatot fogsz találni. Ez a sportág azért is kiemelkedő, mert itt ugyanakkora hangsúly esik a férfi és női tornákra. Míg a foci esetében gyakran csak említés terén szerepelnek a női csapatok, a női teniszmérkőzések gyakran több fogadást generálnak, mint a férfiaké. Ugyanez igaz a páros mérkőzésekre is, így elmondható, hogy tenisz terén nincs okunk panaszra.

Teniszlabda pattogtatás

Ajánlott bukmékerek

Miután átvettük az elméletet, idejét éreztük, hogy megemlítsünk néhány online fogadóirodát, melyek a neki kijáró tisztelettel kezelik a teniszt, és kellő mennyiségű lehetőséget kínálnak a fogadóközönségnek.

Unibet

UnibetAz Unibet összesen 37 különböző sportág közül enged választani, a tenisz természetesen köztük van. Az oldal egyébként méltán az egyik legnépszerűbb fogadóoldal. A menü roppant letisztult és könnyű eligazodni rajta. Emellett roppant kiterjedtek a lehetőségek is, ha teniszre akarsz fogadni. Over/under fogadás a pontok számára, szettek szerinti lebontás, mérkőzés győztes, amit csak ki tudsz találni. Ráadásul külön helyet kapott az Unibet Action Betting, ami az élő fogadás helyi megfelelője. Itt teheted meg, hogy a mérkőzés alatt, az adott pont befejezése előtt teszed meg a fogadásod. Az Unibet minden tekintetben elsőrangú választás, és profiknak ugyanúgy ajánljuk, mint kezdőknek.

bet365

bet365A bet365 nem sokban marad el az Unibet mögött. Az oldal elérhető magyar nyelven, és 34 különböző sportágat kínál, köztük a teniszt is. A bet365 nagy figyelmet fordít a teniszre, így a kategóriát megnyitva senkit sem ér meglepetésként az óriási választék. Az éppen futó nagy nemzetközi tornák mellett kisebb helyszíni versenyeket is felkínálnak. A tenisztornák végső győztesére külön is lehet fogadni, ami jó hír lehet azoknak, akik inkább a sportolókat szeretik, semmint magát a sportot. A bet365-ön szintén lehetőség nyílik az élő fogadásra, habár kevésbé részletesen, mint az Unibetnél. Az oldal egyetlen hátránya, hogy a hazai törvények értelmében korlátozva van, így csak alternatív linken keresztül lehet elérni.

TippmixPro

bet365Mivel teljesen kiszámíthatatlan, hogy egyik-másik nemzetközi fogadóiroda mikor válik elérhetetlenné a hazai fogadóközönség számára, így mindenképp szót érdemel a TippmixPro, amely garantáltan legálisan működik, és sosem lesz letiltva. A biztos háttér azonban azzal jár, hogy a lehetőségek erősen le vannak korlátozva, és ez alól a tenisz sem kivétel. Csak és kizárólag a legrangosabb tenisztornák szerepelnek a felhozatalban, és ilyenkor vagy a torna végső győztesére tehetsz fel pénzt, vagy ha a torna épp fut, akkor az éppen soron következő mérkőzés kimenetelét tippelheted meg.