Skip to content

Forma 1 Fogadás

A híres-neves száguldó cirkusz emberek millióinak szívét dobogtatja meg, ahogy országról országra járnak, és róják a benzingőzös köröket. Függetlenül attól, hogy a lelátókról vagy a képernyő előtt nézi az ember az előzéseket, előbb-utóbb megjön a kedve a fogadáshoz, hogy ezzel is növelje az izgalmakat. A Forma 1-re történő fogadás kapcsán van egy jó hírünk és egy rossz. A jó hír az, hogy ez a sportág szinte bárhol megtalálható, ráadásul egész jó szorzókkal dolgoznak. A rossz hír viszont az, hogy közelről sincs annyi fogadási lehetőség, mint például a labdarúgásnál vagy kosárlabdánál. Ez szintén igaz az akciókra és bónusz ajánlatokra. A szezon végi hajrától eltekintve a Forma 1-et elkerülik a kiemelt ajánlatok. A helyzeten talán enyhít egy kicsit, hogy a futamokra akár élő fogadással is tippelhetsz mobilról, ami kapóra jöhet azoknak, akik a lelátóról nézik az eseményeket.

Fogadási típusok és stratégiák

Sportfogadás tekintetében az a jó Forma 1-ben, hogy nem bonyolult nyomon követni az eseményeket. Bár a motorsport más oldalágat is szerepeltetni szokták a bukmékerek, Formula 1 címszó alatt nincs ezerféle bajnokság, liga, torna meg helyi kupa, amik közt válogatni kellene. Minden alkalommal csupán az aktuális futam kerül fel, amelyet ha akarnál, sem tudnál szem elől téveszteni a fogadási oldalon. A dolog árnyoldala azonban pontosan ugyanez: a lehetőségek hiánya sokakat elriaszt a Forma 1-re való fogadástól. Ez a tippelési lehetőségekben is megmutatkozik. Az autóversenyben a futamgyőztesen túl fogadni lehet a bajnokság végső győztesére és a konstruktőri kupát elnyerő csapatra, és kész. Nincs over/under a bokszutcás kiállások számára; nem lehet megtenni, hogy bejön-e a safet car; sőt még a leggyorsabb köridőt megfutó versenyzőre sem lehet fogadni. De talán éppen ez a letisztultság az, ami meghozhatja a fogadáshoz az ember kedvét.

Forma 1-es előzés szikraesővel

Ajánlott bukmékerek

A Forma 1-es fogadást szinte bármelyik bukmékernél megejtheted, már ha szerepel a kínálatukban ez a sportág. Az igazi vízválasztónak így az oldal felhasználóbarát elrendezése és az akciós ajánlatok számítanak. Íme három fogadó iroda.

bwin

bwinA bwin egy internetes sportfogadási, kaszinó és póker oldal, amely vezető szerepet tölt be az online szerencsejáték világában. Összesen 41 sportágra lehet fogadni, amely a konkurenciához mérve is kiemelkedőnek számít, ráadásul a felhasználó bázis 20 millióra tehető. A bwin fogadási felülete igen kedvezően van elrendezve, és az új tagoknak sem fog gondot okozni az eligazodás. Az oldal ugyan foglalkozik a Forma 1-el, ám nem nincs olyan ajánlatuk, ami külön erre a sportágra való fogadást támogatná, ráadásul a legtöbb bónusz inkább a rendszeresen játszó profiknak segít, semmint a kezdőknek. A helyzetet súlyosbítja, hogy 2014 óta folyamatosan blokkolva van az oldal, így csupán trükközve lehet hozzáférni, amit viszont nem ajánlunk.

winmasters

winmasters-logoA winmasters egy 2014 májusában regisztrált online fogadóiroda, amely 16 sportágat foglal magába, melyek közt főleg a labdajátékok dominálnak, de akad hely a darts és a Forma 1 számára is. Az oldal a remek dizájn mellett kiváló promóciókkal is büszkélkedhet, melyekkel akár megtriplázhatod az első befizetésed értékét. A Forma 1 tekintetében sajnos behatároltak a lehetőségeid: dönthetsz, hogy a bajnokságot megnyerő pilótára szavazol, vagy pedig az aktuális futam győztesére. Mivel az idő elteltével folyamatosan alakul a pont táblázat és ennek függvényében a pilóták szorzója, így ajánlott megfontolni, hogy mikor voksolsz a bajnokra.

William Hill

William HillA William Hill weboldala igazi zarándokhely a szerencsejáték szerelmeseinek. Itt egy helyen megtalálható a valódi pénzben történő póker, kaszinó és sportfogadás. A William Hill remek szorzókkal és könnyen elsajátítható menürendszerrel várja az érdeklődőket. Összesen 29 sportág között lehet válogatni, melyek közt természetesen helyet kaptak a különböző autó- és motorsportok, így a Forma 1 is. Mobil támogatás tekintetében bár nem teljesen voltunk megelégedve, így is öröm volt látni, hogy egy mobilbarát weboldalon keresztül intézheted az ügyeidet.